Pozdrav!
Molim ako ima netko da se je suočio sa sličnim problemom ili zna rješenje problema da mi pomogne savjetom!
Dakle, prije nekih pol godine kreirao sam google account i sad se ne mogu ulogirat! Znam da nisam mijenjao lozinku, ali mi ju svejedno ne prihvaća!
Zanimljivo je to, da kad idem na Reset Password, dobijem sljedeći odgovor:
There are no Google Accounts currently registered to the username username@gmail.com. If you spelled the address incorrectly or entered the wrong address, please try again.
If your email address is correct, then you may not have created an account with Google, even if you currently use some of our products. For example, it's possible to use iGoogle and Google Alerts without a Google Account. In this case, please create an account.
If you're sure that you previously created a Google Account with the username username@gmail.com, contact us so that we can assist you.
If you can't remember the username you used to create an account, read this help article.
A kada pokušam kreirati novi account s istim korisničkim imenom, kaže da je već zauzeto! 100% sam siguran da e-mail adresa postoji jer imam onaj prvi povratni e-mail od googla kojim potvrđuju da je korisnički račun kreiran i u tom e-mailu je i onaj nekakav verifikacijski kod...
Onda sam ispunio onaj njihov obrazac https://www.google.com/support/accounts/bin/request.py?ara=1&hl=en&contact_type=ara&ctx=ara
i drugi dan dobio odgovor da mi ne mogu aktivirati korisnički račun jer nema dovoljno podataka! Koji debilizam...pa poslao sam kod za verifikaciju! To je već dovoljan dokaz da sam upravo ja korisnik tog korisničkog računa!
Sad ne znam što da radim, jer google nema pravu korisničku podršku, nego sve ide prek ispunjavanja nekih vrajžih formulara! A tako se baš i ne može opisati prava situacija! Jako mi je važna ova e-mail adresa!
Unaprijed hvala svim entuzijastima na pomoći!