Malo je glupo postavljena tema ali nema veze nisam znao što da napišem.Evo imam problem tako da mi se javlja google analistic(ne znam je sam li dobro napisao,ali tako je nešto slično) i svaki puta kada odem na neku stranicu reklamirami neko sranje to jest otvortimi se novi prozor.Jel bi netko znao reći kako da obrišem taj google analistic ili kako se već zove ili da zabranim da mi upadaju neke druge stranice na kompjuter.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malo je glupo postavljena tema ali nema veze nisam znao što da napišem.Evo imam problem tako da mi se javlja google analistic(ne znam je sam li dobro napisao,ali tako je nešto slično) i svaki puta kada odem na neku stranicu reklamirami neko sranje to jest otvortimi se novi prozor.Jel bi netko znao reći kako da obrišem taj google analistic ili kako se već zove ili da zabranim da mi upadaju neke druge stranice na kompjuter.
instaliraj No Script i Ghostery i problem rješen..plug-inovi za firefox(pretpostavljam da njega imaš)
stranice ne upadaju na kompijuter. Samo manje klikaj po jackpotovima i obečanjima novčanih nagrada. To je isključivo tvoja odluka-odabir tj. kako si podesio browser i dali/koliko si instalirao raznih toolbarova, BHOa itd... (većina je nepotrebno smeće).
Usput provjeri čistoću sistema, antivirusom, MBAMom, S&Dom itd... no to će ti već netko konkretnije predložiti. :))
da,samo ne sa spybotom nego sa superantispywareom portable, znači ne treba ni instalirati
hvala decki probam ovo pa javim
sry što upadam ovako..:-( Nisam htio postaviti pitanje u novoj temi
OT Kako da izbjegnem da mi se pojavi windows security log in credentials
prozor sa nekim a24.g.akamai.net
traži username i password?
btw Nikad prije čuo za njega?
Inače to mi samo kod amd.com kad idem na system requirements za neku karticu npr HD4850...!
IE8 Win7 Home P.
hvala na pomoci uspjelo je više mi ne upada ništa