Pošto se Facebook svako malo mijenja, pa tako i postavke sve, AKO MI MOŽE BILO TKO objasnit kako da stavim da nitko osim mojih prijatelja nemože gledat moje slike niti zid, niti komentare slika i ostalo. Ja sam stvarno prčka tamo, al neznan baš... Ako netko zna bio bi mu zahvalan :D Samo sam uspio nešto malo stavit da se nemogu samo gledat postovi sa zida, ali slike i ostalo, sve se može vidit (PROVJERENO)...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta niko nema pojma ili to nije moguće?
Te dvi slike ti sve govore.
Uđeš na svoj profil, ideš ga uredit, i sa strane imaš koji dio želiš podijelit i sa kim. Još tamo u prijateljima možeš napravit nekakve krugove, na primjer "prijatelji", "bug forum" itd... i onda dijelit samo sa njima.
Pa to mi i je sve na prijatelji... Svejedno ništa pomaka nema, slike se vide kao i zid :/
Stavi na samo ja.
Pa nema opet nikakve promjene...
?
Pa nema opet nikakve promjene...
?
Ima,ja sam tako podesava.Moras applayat te promjene.
Probaj onda gori u kutu, korisnički račun > postavke privatnosti, i tu namjestiš prijatelje.
Idi u Korisnički račun>Postavke Privatnosti>Prilagođeno i tamo odaberi samo prijatelji
Da ne otvaram novu temu!
Ovako zanima me dali postoji opcija na fb da nitko nemoze viditi moje prijatelje osim mene!
I gdje je naci!
Da ne otvaram novu temu!
Ovako zanima me dali postoji opcija na fb da nitko nemoze viditi moje prijatelje osim mene!
I gdje je naci!
Može.
Odeš na svoj profil, a zatim otvoriš stranicu o sebi (About, O meni i sl., zavisi koji jezik koristiš). Otvorit će ti tvoje osobne podatke, a u samom vrhu, pored svog imena, imaš listu na kojoj odabereš Prijatelji, a zatim Uredi prijatelje. Klikneš na to uređivanje i odabereš tko može vidjeti tvoje frendove. Ovo ti govorim za slučaj da ti je Timeline aktiviran, ako nije ne sjećam se kako je bilo prije. Vjerojatno slično.
Ok hvala momci!
mislim da mozes ili staviti da samo ti vidis svoje postove ili jedino da vrtis postove otprije godinu dana pa kliknes "Hide posts"
Imaš u gornjem desnom kutu iznad svake tvoje objave Edit (uredi ili ukloni).
Edit > sakrij sa korisnickog profila.
Kako ste povezani
Tko može potražiti Vašu Vremensku crtu po imenu?
Who can look you up using the email address or phone number you provided?
Tko Vam može poslati zahtjev za prijateljstvo? Tko Vam može slati Facebook poruke? A kod mene :Kako ste povezani
Who can look you up using the email address or phone number you provided? Tko Vam može poslati zahtjev za prijateljstvo? Tko Vam može slati Facebook poruke?
I da napomenem lokot u desnom kutu, pored "Kako ste povezani"..Inače se razumijem u to sve ali ovo mi fkt nije jasno.... ://