Pitanje za sharecash

poruka: 21
|
čitano: 4.698
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
dva pitanja za sharecash

Oprostite na naslovu to su dva pitanja.Živim u Hrvatskoj pa me zanima koliko ću ja zaradi po downlodu svojih datoteka i još je li ja moram plaćati dodatan porez ako upolodam svoju datoteku ili ako drugi downlodaju moju datoteku?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 7:06 (Znatiželjac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: dva pitanja za sharecash
Jednostavan odgovor?

Ništa i ništa...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Jednostavan odgovor?

Ništa i ništa...

I još malo ničega, nema zarade od takvih stvari

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
Jednostavan odgovor?

Ništa i ništa...

znači da je sve besplatno

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Pitanje za sharecash

prijavio sam se na sharecash

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znatiželjac kaže...

Oprostite na naslovu to su dva pitanja.Živim u Hrvatskoj pa me zanima koliko ću ja zaradi po downlodu svojih datoteka i još je li ja moram plaćati dodatan porez ako upolodam svoju datoteku ili ako drugi downlodaju moju datoteku?

Po downloadu ćeš zarađivat 0.5$ - 1.5$, ovisi odakle je onaj koji downloada. Nemoraš plaćat nikakav porez...

15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Jednostavan odgovor?

Ništa i ništa...

I još malo ničega, nema zarade od takvih stvari

Ako nema zarade od takvih stvari kako sam ja onda zaradio 150$ u 2 mjeseca?

15 godina
wooturtles kaže...
Znatiželjac kaže...

Po downloadu ćeš zarađivat 0.5$ - 1.5$, ovisi odakle je onaj koji downloada. Nemoraš plaćat nikakav porez...

i sta onda s tim novcem koji se zaradi uploadom?moze li se on prebaciti na paypal i onda nesto kupiti s njim kasnije?

16 godina
neaktivan
mustang995 kaže...
wooturtles kaže...
Znatiželjac kaže...

i sta onda s tim novcem koji se zaradi uploadom?moze li se on prebaciti na paypal i onda nesto kupiti s njim kasnije?

Normalno da možeš.Naprimjer zaradiš 10 dolara na sharecashu i nakon toga pebaciš na svoj paypal,a zatim uzmeš neku igru preko steama kao naprimjer css

15 godina
Znatiželjac kaže...
Normalno da možeš.Naprimjer zaradiš 10 dolara na sharecashu i nakon toga pebaciš na svoj paypal,a zatim uzmeš neku igru preko steama kao naprimjer css

super onda :)

a kako cu ja uopce zaradit kad ni ja ne mogu downloadat fileove koje sam uploadao?

to moram amerima onda stavljat linkove?

15 godina
protjeran
Pitanje za sharecash

Da al imas opciju varanja :D Zadnji mjesec sam uspio skinuti svoja 81fila i dobio 50$... S jednim programom (Ime necu odat, da nebi njegove IP adresse banovali)   Samo je problem kod varanja sto im treba manje od 30dana da te banaju a treba im vise od 5-10.

Racunaj ako imas problema s anketama i za 1sat downlodas svojih 10filova * 0.50$ = 5$  To je super zarada ja sam za 2 dana malo radeci dobio 50$ sad cekam opet 27 datum da krenem :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 15:50 (GamerFromBiH).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje za sharecash

Imam jedan problem.Ne mogu upolodat file na sharecash zato što su oni rekli da će trebat oko 12 sati da dovše setup i ip po cijelom svijetu tako nešto su kazali

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
RE: Pitanje za sharecash
Znatiželjac kaže...

Imam jedan problem.Ne mogu upolodat file na sharecash zato što su oni rekli da će trebat oko 12 sati da dovše setup i ip po cijelom svijetu tako nešto su kazali

onda ljepo pricekaj dok ljudi odrade svoje i onda ces sve moci

posjetite moj novi blog...http://vtxcro.bloger.hr/
16 godina
neaktivan
Pitanje za sharecash

Ja imam problem.Ne mogu upolodati na sharecash.Kada pokušam ući na upoload stranicu meni se odma vrati na početnu

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje za sharecash

je li vi možete sada upolodati na sharecash

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pitanje za sharecash

sada mi radi upoload

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
RE: Pitanje za sharecash

samo se odlogiras i ponovo logiras kad ti to napravi!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
Pitanje za sharecash

jel mi može netko dati link za

youtube promoter tool

Street fighter ex je najbolji
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pitanje za sharecash

ja se bavim sharecashom i ako ti treba pomoc pomoci cu ti....
Izbjegavaj filove kojih ima mnogo puno gledaj nesto sto ima manje a da je isto popularno....
Npt neka igra simulacija koristi je preko 50,000 korisnika a isto skidaju je masovno i vece su ti sanse da dobies download nego kod neke popularnije igre. al ipak i ta igra bi trebala biti popularna al ne previse

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pitanje za sharecash

kad trazis metodu odnosno file koji je popularan da skidaju nemoj ici po netu i citati najpopularnije stvari vec u to bi trebao biti upucen npr kao sto asm ja za fps igre na pc upucen ...... onda odjenom naletis na popularan file i krene te npr neka igra onda za tu igru patchove,crackove itd sve vezano uz nju radis.....

Svi imaju problema kod te metode i ja sam imao isto velikih problema odustajao sam 2 puta od sharecasha..............

koristit mozes youtube botove za slanje poruka drugim korisnicima to je jako bitno,
onda za pravljenje youtube accova ja to sve imam ako zelis od mene kupit javi se ,youtube viewsa,facebook friend addera, message sendera, my space botova i forum poster-a :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pitanje za sharecash

da osvjezim temu evo malo slikica....

ako nekom treba pomoc,potrudit cu se da mu pomognem

2 2
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.2.2011 2:19 (GamerFromBiH).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice