Piratima u Švedskoj odbijen zahtjev da ih se proglasi religijom LINK
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

originalni su, nema sto.
draga informacijo, molim te da dodjes do sto vise korisnika u sto kracem vremenu prije nego nas zli elementi otkriju, ugase nase stranice i oduzmu nam racunala 
arrrrr 
Jesul to oni što kupe igricu od preprodavača ti pirati ?
Budaletine..
HAHA koji carevi 
"Prva im je molba odbijena u travnju ove godine zbog toga što švedski zakon zahtjeva da svaka vjerska zajednica koja želi biti prepoznata od strane države mora imati formaliziran način molbe ili meditacije."
pitam se kako će se oni prekrštavati,možda:U ime torrenta i fileuploada i rapidsharea svetoga amen 
Ukoliko im prihvate taj prijedlog, onda može doći do zanimljivih situacija.
Evo jedan primjer: Ukoliko mene policija uhvati da koristim ilegalne programe ili slušam ilegalne pjesme (mislim ilegalno nabavljene), dali ja njih mogu tužiti za ograničavanje religiskih prava, odnosno kršenja temeljnih ljudskih prava?
Evo jedan primjer: Ukoliko mene policija uhvati da koristim ilegalne programe ili slušam ilegalne pjesme (mislim ilegalno nabavljene), dali ja njih mogu tužiti za ograničavanje religiskih prava, odnosno kršenja temeljnih ljudskih prava?
u tome i je bit svega.
skinuti zakon (policiju) sa vrata
u tome i je bit svega.
skinuti zakon (policiju) sa vrata
Wrong, ne gledaš prave vrijednosti ove zajednice
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
bolji je toothless