E ovako .Zamolio bi moderatora da ne zakljuca temu ako sam je stavio na pogresno mijesto neka je samo prebaci ,jer ja milis da joj je ovdje mjesto. Gledao sam temu na ovome forumu temu People string - zaraditi đešarac surfajući . Registrirao sam je na onaj besplatan akaunt znaci u onim opcijama popunio one brojeve telefona adrese i ostale stvari. Gledao sam jos tutorijala o pople strignu ,cak pise tamo FAQ da kada napunim 25% mogu prebaciti pare . A ti 25$ mogu zaraditi tako da budem aktivan na stranici tj da igram igrice i ostale stvari . I te people points koje sam zaradio na kraju mjeseca se pretvaraju u pare. Kod mene je problem sledeci ja sam se registrovao tamo negdje pred kraj mjeseca i za neki tih 10-tak dana sto je ostalo do kraja mjeseca pokusao sam skupiti sto vise poena . Skupio sam negdje oko 3000 poena i na kraju mjeseca samo mi se prebacilo u LIFETIME EARNINGS 0.10 % (to sam dobijo kada sam se registrirao) a ovih 3000 poena se nije pretvorilo u pare ostali su tamo u Poenima Points :3000 i pojavio se neki sivi upitnik a u tom upitniku pise da zaradjujem poene kada se ulogijuem itd. Ja sam mislio mozda imam malo peona pa da jos skupim pa ce se pretvoriti u pare . Ponovo sam taj citav mjesec skupio 11000 poena i ponovo se ti poeni nisu pretvorili u pare samo mi pise Points 14000 .Znaci poena ima a nece da se zbroje u novac. A ja sam gledo na yt lik neki pravio tutorial lik ima oko 3000 poena i tamo u EARNINGS pise da ima negdje oko 8$. A meni nikako sa pretvori poene u $ .Posto sigurno ima vas dosta ovdje koji sete clanovi people strings da li se njima ovo desavalo i ako jeste kako su rijesili ovo . Dali ovo ima veze zato sto nikoga nisam pozivao preko svoga linka da se registruje samo sam zaradjivo na igricama i kliktanju po stranici. Evo stavicu vam i malu sliku u kojoj pise da imam 14000 poena a zarade 0.10%(tj to je zarada koju sam dobio kada sam se registrovao)