Pozdrav,imam račun na paypalu i firmu te mi neki kupci uplačuju na paypal,ali mi novci stignu tek nakon 1mjesec i to mi se nikako ne sviđa.
Pitanje glasi,dali postoji neki način da oni meni odma isplate novce?
HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav,imam račun na paypalu i firmu te mi neki kupci uplačuju na paypal,ali mi novci stignu tek nakon 1mjesec i to mi se nikako ne sviđa.
Pitanje glasi,dali postoji neki način da oni meni odma isplate novce?
HVALA!
Ako mislis da ti odma isplate preko paypal-a mozeš sam napravit withdraw kad god očeš al mislim da se u tom slučaju isplata naplačuje 5$
Mislim da možeš (jer ne znam da li je isto u svakoj banci), ali ti svaki puta kada ne želiš čekati svaki 1. u mjesecu da ti se prebaci lova s PayPala na bankovni račun tj. kada želiš instantno prebaciti s PayPala na bankovni račun moraš platiti 5$. Barem je tako meni, imam devizni račun (Visa Electron) u Erste banci. Ako pričekaš svaki 1. u mjesecu, onda ti se sva lova sa PayPal-a automatski i besplatno prebaci na bankovni račun.
Ali ja moram čekati od svake narudžbe koju prodam po 1mjesec,znaci ukoliko je proizvod prodan 31.9 ja moram cekati do 31.10 -.-
Sada sam pokusao withdraw i ovo mi pokazuje
Funds withdrawn must not exceed your available balance.
Imam love a kaze da nemam wtf ?
Imaš li više ili manje od spomenutih 5$?
Imam 285$
Pending je 284.26$
Available 0.64
Kako iz pending prebaciti u available da mogu prebaciti novce na karticu???
Isuse mrzim ovaj paypal samo problemi snjim.
I ja imam slican problem danas samo dobio uplatu na paypal 170 € ( znaci nije nikakvo plaćanje jednostavno slanje novca preko mene iz Njemačke); eh kad idem na Withdraw i unesem iznos kaže mi:"Funds withdrawn must not exceed your available balance. " ŠTa da radim novac moram podići što prije i znam da moram platiti 5$ za povlačenje ali to nije problem. Upitanju je kartica Visa Electronic UniCredit Bank