PayPal isplata zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 12.721
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PayPal isplata!

Pozdrav,imam račun na paypalu i firmu te mi neki kupci uplačuju na paypal,ali mi novci stignu tek nakon 1mjesec i to mi se nikako ne sviđa.

Pitanje glasi,dali postoji neki način da oni meni odma isplate novce?

HVALA!

0 1 hvala 0
16 godina
Re: PayPal isplata!
Jux kaže...

Pozdrav,imam račun na paypalu i firmu te mi neki kupci uplačuju na paypal,ali mi novci stignu tek nakon 1mjesec i to mi se nikako ne sviđa.

Pitanje glasi,dali postoji neki način da oni meni odma isplate novce?

HVALA!

Ako mislis da ti odma isplate preko paypal-a mozeš sam napravit withdraw kad god očeš al mislim da se u tom slučaju isplata naplačuje 5$

Remember that guy that gave up? Neither does anybody else!
13 godina
neaktivan
Re: PayPal isplata!

Mislim da možeš (jer ne znam da li je isto u svakoj banci), ali ti svaki puta kada ne želiš čekati svaki 1. u mjesecu da ti se prebaci lova s PayPala na bankovni račun tj. kada želiš instantno prebaciti s PayPala na bankovni račun moraš platiti 5$. Barem je tako meni, imam devizni račun (Visa Electron) u Erste banci. Ako pričekaš svaki 1. u mjesecu, onda ti se sva lova sa PayPal-a automatski i besplatno prebaci na bankovni račun.

15 godina
neaktivan
PayPal isplata

Ali ja moram čekati od svake narudžbe koju prodam po 1mjesec,znaci ukoliko je proizvod prodan 31.9 ja moram cekati do 31.10 -.-

Sada sam pokusao withdraw i ovo mi pokazuje

Funds withdrawn must not exceed your available balance.

Imam love  a kaze da nemam wtf ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PayPal isplata

Imaš li više ili manje od spomenutih 5$?

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 18:38 (Alkaline).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: PayPal isplata

Imam 285$
Pending je 284.26$
Available 0.64

Kako iz pending prebaciti u available da mogu prebaciti novce na karticu???

Isuse mrzim ovaj paypal samo problemi snjim.

14 godina
neaktivan
PayPal isplata

I ja imam slican problem danas samo dobio uplatu na paypal 170 € ( znaci nije nikakvo plaćanje jednostavno slanje novca preko mene iz Njemačke); eh kad idem na Withdraw i unesem iznos kaže mi:"Funds withdrawn must not exceed your available balance. " ŠTa da radim novac moram podići što prije i znam da moram platiti 5$ za povlačenje ali to nije problem. Upitanju je kartica Visa Electronic UniCredit Bank

www.noviportal.net
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 16:18 (RealMadrid4Ever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PayPal isplata
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice