Net.hr Freemail Spam problem

poruka: 10
|
čitano: 9.170
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ovako imam svoj net.hr freemail sandučić i na njega stižu svakakve poruke poput InfoText i Cinestar newsletter ali ja to uopće nisam naručio.To mi dolazi od kad sam napravio svoj freemail sandučić.Zna li netko kako da to maknem?

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 21:03 (Marko :D).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Net.hr Freemail Spam problem
Marko :D kaže...

Ovako imam svoj net.hr freemail sandučić i na njega stižu svakakve poruke poput InfoText i Cinestar newsletter ali ja to uopće nisam naručio.To mi dolazi od kad sam napravio svoj freemail sandučić.Zna li netko kako da to maknem?

Pogledaj pri dnu maila da li imaš nešto kao unsubscribe, pa klikli na to i maknuti će te sa liste za primanje mailova.

15 godina
neaktivan

Na dnu maila nepiše ništa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nitko??

0 0 hvala 0
16 godina

Prilikom stvaranja accounta otvorio ti se prozor o stvarima koje te zanimaju...

2.936 Posts! And counting...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa to sam ja sve odznacio i kliknuo spremi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Net.hr Freemail Spam problem
Marko :D kaže...

Evo ja ču ti pomoć uđi u svoj sandućić i gore desno pri vrhu imaš --postavke-- klikni na njih i kad uđeš otiđi u --SIGURNOST-- pa zatim dole ti piše --Zaštita od spama-- klikni na to i aktiviraj ga

15 godina
neaktivan

Aktiviran je,nemislim na taj SPAM vec na one newslettere ili kako to oni zovu InfoText,nervira me to...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Idi na Postavke, Sigurnost, Blokiranje adresa i iznimke, Blokirane adrese, unesi adresu freemail@portal.net.hr i stisni Blokiraj.

Al nije dobro kad se nemoze cuvat spam poruke i mora se biti aktivan svake godine da se ne izbrise e-mail. Na Google mailu se može cuvat spam poruke koliko se god hoce i rijetko kad dođe poruka od Googlea.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.8.2012 13:48 (Carl10).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Problem sam riješio tako da sam prešao na Outlook

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice