Ovako imam svoj net.hr freemail sandučić i na njega stižu svakakve poruke poput InfoText i Cinestar newsletter ali ja to uopće nisam naručio.To mi dolazi od kad sam napravio svoj freemail sandučić.Zna li netko kako da to maknem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako imam svoj net.hr freemail sandučić i na njega stižu svakakve poruke poput InfoText i Cinestar newsletter ali ja to uopće nisam naručio.To mi dolazi od kad sam napravio svoj freemail sandučić.Zna li netko kako da to maknem?
Pogledaj pri dnu maila da li imaš nešto kao unsubscribe, pa klikli na to i maknuti će te sa liste za primanje mailova.
Na dnu maila nepiše ništa
Nitko??
Prilikom stvaranja accounta otvorio ti se prozor o stvarima koje te zanimaju...
Pa to sam ja sve odznacio i kliknuo spremi...
Evo ja ču ti pomoć uđi u svoj sandućić i gore desno pri vrhu imaš --postavke-- klikni na njih i kad uđeš otiđi u --SIGURNOST-- pa zatim dole ti piše --Zaštita od spama-- klikni na to i aktiviraj ga
Aktiviran je,nemislim na taj SPAM vec na one newslettere ili kako to oni zovu InfoText,nervira me to...
Idi na Postavke, Sigurnost, Blokiranje adresa i iznimke, Blokirane adrese, unesi adresu freemail@portal.net.hr i stisni Blokiraj.
Al nije dobro kad se nemoze cuvat spam poruke i mora se biti aktivan svake godine da se ne izbrise e-mail. Na Google mailu se može cuvat spam poruke koliko se god hoce i rijetko kad dođe poruka od Googlea.
Problem sam riješio tako da sam prešao na Outlook