Moneybookers

poruka: 7
|
čitano: 1.644
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Moneybookers

Da li se itko koristi ovim nacinom placanja ili je upoznat sa njim?

Cuo sam da za njega ne treba kreditna kartica, da je dovoljno samo otici u banku i uplatiti odredenu svotu koju zelimo na racunu.

Da li je to stvarno tako, i da li "International bank transfer" znaci upravo to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Moneybookers

Dobro si cuo. Najbolje da odes na njihov site i pogledas uvjete. Pazi samo da slucajno ne uplatis dva iznosa s razlicitih bankovnih racuna/razlicitih banaka, jer su dosta rigorozni po  tom pitanju (pranje novca itd...)

16 godina
neaktivan
Moneybookers

Mene zanima ja sam sebi sad isplatio s pokera na moneybookers neki novac i sad kad to sjedne samo dodam karticu i prebacim s moneybookersa lovu na racun ili kako ide moze mala pomoc nisam se s ovim do sad susretao.

When you are halfway up,you are always halfway down

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moneybookers

ako si s bankovnog racuna prebacio na moneybookers pa onda s njega na poker, i sad si s pokera na moneybookers onda ces bez problema moci s moneybookersa povuc pare na racun...

ali ako nisi stavlja pare na moneybookers s racuna i sad ih mislis povuc mislim da nece ic tak jednostavno...morat ces mozda nesto uplatit da bi mogo povuc(nisam siguran u to) ili im skenirat neki svoj dokument i poslat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moneybookers

Da nisam nista uplatio vec sam dobio na pokeru bonusa 50$ mislim da sam bio i pravio temu kako da se to napravi ali modovi su je zakljucali jer smatraju botovi da je scam(iako ja i frendovi smo svi uzeli tih 50$)i onda sam jos nesta skupio i sad to zelim dici preko moneybookersa,ma i znam da necu moci dici dok ne otvorim racun u banci nije mi to ni bitno koliko da se novci prebace na moneybookers pa da s njega na bet at home prebacim to mi je bitnije.

When you are halfway up,you are always halfway down

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Moneybookers

Kada korisim opciju bank transfer koliku proviziju banka uzima za prijenos novaca na moneybookers

15 godina
neaktivan
Moneybookers
pozdrav! Inače sam iz bosne , danas sam bio u raifaisen banci i zatrazio deviznu debitnu visa karticu u eurima, rekli su mi da to ne postoji barem ne kod njih i u bosni te da mogu izvadit samo debitnu karticu gdje su transakcije u markama i naknadno da mogu otvorit neku devizu knjizicu preko koje mogu samo primati u eurima, a meni treba kartica s kojom cu moci uplatit na moneybookers racun koji mi je u eurima. tako da bih molio ako ovdje ima netko iz bosne a da ima mb preko raiffaisen banke ili bilo koje druge da pomogne. Glavno pitanje : Dali ja mogu s tom debitnom visa karticom verificirat racun na moneybookersu i kako?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice