Moneybookers - sigurnost mojih podataka

poruka: 7
|
čitano: 996
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Imam situaciju da sam pokrenuo proces povrata lozinke na moneybookers.com, međutim pri registraciji nisam unio ispravan datum rođenja, koji sam unio nisam se mogao sjetiti i tako tri puta. Nakon toga me stalno pita da pošaljem jasnu sliku nekog validnog osobnog dokumenta (pasoša, vozačke ili osobne karte). Zanima me šta vi mislite da li je pametno poslati svoje dokumente servisu poput Moneybookers-a? Suma novca, trenutno, na njemu je mala, ali sam imao transakcija sa njim i namjeravam ga i dalje koristiti, da se radi o povećoj sumi, ne bih se dvoumio, ali ovako me pomalo straj poslati kopiju osobne. 

Svaki savjet je dobrodošao.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

..pa matematika je tu jasna,njih boli dupe oš il neš poslati te slike,ako tebi treba za daljni rad s istim morat ćeš im poslati ako ne želiš hvala lijepa i doviđenja! :)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Moneybookers - sigurnost mojih podataka

Što te ima biti strah? Ja sam to radio i sve je prošlo odlično .. 

GL&HF
13 godina
neaktivan
AmD kaže...

Što te ima biti strah? Ja sam to radio i sve je prošlo odlično .. 

Ne znam, da je to neki servis poput PayPal-a ne bih se sekunde mislio, ali zbog čudnih sam razloga i odabrao taj moneybookres.

Postoji još jedna stvar, datum rođenja koji sam dao prilikom registracije se 100% ne poklapa sa mojim pravim datumom, tako da i to može biti problem.

15 godina
neaktivan

Ne kužim koji je tvoj problem..ti biš se j.. a da ti ne uđe :) Btw koristim MB još od 2007 g. i nikad problema nije bilo,sad su još promjenili ruho i to fino izgleda a povećani su mi limiti uplata s kartica,što mi za moj posao jaako puno znači!! ;)

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
juno kaže...

Btw koristim MB još od 2007 g. i nikad problema nije bilo

Pa tako mi reci, pusti te neke metafore... ;-)
Hvala, šaljem im sutra kopiju pasoša. 

16 godina
neaktivan

A gle, jesi neki tajni agent pa da ne smiješ dati svoje podatke :P

Ma samo šalji, nema problema s njima. Sigurni su.

Đuro#2155
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice