Molim vas pomozite zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 700
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Molim vas pomozite PayPal
Molim moderatora da mi ne kljuca temu, znam da vec ima tema za paypal ali ovo je jedini nacin da vise ljudi vidi o cemu je rijec..

Hocu da otvorim dispute jer me je jedan amerikanac prevario i sad kad kliknem da izaberem ID transakcije pokaze mi error

This transaction cannot be disputed at this time. This is usually because the transaction has not yet been completed. If this is a completed transaction, please double check that the Transaction ID you selected refers to a payment that you sent.

Evo link o cemu je rijec > http://www.bug.hr/forum/topic/internet/paypal-problemnudim-nagradu-10-pomoc/161639.aspx

Da li postoji 2 nacin da se kontaktiraju ovi lopovi, ovo je nevjerovatno kako su me zaje.bali paypal,on i njeova banka..

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Molim vas pomozite PayPal

Pa tu ti piše, da transakcija mora biti gotova da bi otvorio dispute. Nema drugog načina.

13 godina
neaktivan
procitaj link iznad, zavrsena je transakcija prije 7 dana..
13 godina
protjeran

Koliko vidim nigdje nisi napisao 7 dana, uglavnom......odeš na službenu stranicu od igre i pričaš sa supportom da si pokušao ući u igru ali da je pogrešan password, da si pokušao Lost Password ali neće blabla i vratit će ti u 99% slučajeva.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice