Da li je moguće...

poruka: 9
|
čitano: 2.009
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Da li je moguće...

Da li je moguce napraviti preusmjerujuci link npr. dati link jedne stranice i da se zaracuna da je tamo netko dosao, ali preusmjeriti ga na neku drugu stranicu ako kuzite sto mislim. Nesto kao link shorteneri poput adf.ly, bit.ly i toga samo sa pravim linkovima. Ako netko zna,odnosno ako me uopce itko shvatio ,  cijenio bih pomoć...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da li je moguće...

Nemoguce..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Da li je moguće...

Kako su onda stranice poput bit.ly i adf.ly moguce koje to rade???

15 godina
neaktivan
Da li je moguće...

Pa moguce je sa nekim Url shortenerom, Ali koliko sam te ja skuzio ti bi da ti ostane npr www.bug.hr a da ti otvori neku sasvim drugu stranicu?

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 23:59 (gogi321).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pa na primjer posaljem link bug.hr on bude na toj stranici manje od sekundu i automatski se prebaci na neku drugu npr youtube... Mislim da bi trebalo biti moguce sa nekim programom pa zanima me da li netko zna taj program ako uopce postoji...

15 godina
neaktivan
Da li je moguće...

Mozda je i moguce da imas instaliran neki program na svom pc-u ali nemoguce da nekom kome posaljes link da tako otvori..

0 0 hvala 0
16 godina
Da li je moguće...

Ako daješ link na neku svoju stranicu s koje bi preusmjeravao dalje ljude onda je moguće. Ako to hoćeš raditi s Bug.hr onda ne. Tj. u teroji je moguće zakačiti neki js na link pa da radi svašta.

Javascript/PHP to je jedno od rješenja za tebe {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo "smrdi" na ilegalnu djelatnost. {#}
Primjer. Pošalješ link frendu sa porukom: "Bok! Pogledaj novi video grupe xxx na youtubu." Čovjek klikne i završi na vrlo sumnjivoj stranici.

15 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Ako daješ link na neku svoju stranicu s koje bi preusmjeravao dalje ljude onda je moguće. Ako to hoćeš raditi s Bug.hr onda ne. Tj. u teroji je moguće zakačiti neki js na link pa da radi svašta.

Javascript/PHP to je jedno od rješenja za tebe {#}

To da sa svoje stranice preusmjeri dalje je definitivno moguce, ali sa neke druge je nemoguce naravno ako link mora ostati nepromijenjen..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 0:18 (gogi321).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice