MAXadsl internet

poruka: 5
|
čitano: 2.408
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
MAXadsl internet

Evo, kupio sam novi paket interneta na akciji, od 5 do 10 megabajta, no samo mi "vuce" po 1 megabajt, nisam siguran, ali svima koje poznam I koji su na T-comu u mome gradicu internet ne daje maksimalnu brzinu, ako moze mala pomoc ;), naravno na SpeedTestu mu pokazuje da imam 10, ali, poceo sam stream raditi, i sad mi je potrebna maximalna brzina, koju ja ne dobivam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 19:59 (Borli29).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: MAXadsl internet
Pa 1 megabajt je 10mbita,ne nudi tcom 5 do 10 megabajta nego 5 do 10 megabita po sekund
robimarko@gmail.com
11 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Pa 1 megabajt je 10mbita,ne nudi tcom 5 do 10 megabajta nego 5 do 10 megabita po sekund

hehe yeap točno tako. Čitaj sitna slova na ugovoru.Nisu megabajti u pitanju nego megabiti.Da bi dobio 5-10megabajta seli u Japan {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
Ili u SAD na područje pokriveno novim Google Fiberom na 100 mbita
robimarko@gmail.com
12 godina
neaktivan
MAXadsl internet

ovak imam mali laptop potreban mi je internet ne flat neg ovak u gigama ak znate di se isplati uzet i kolko gigi se može maksimalno uzet kolko bi koštalo mjesečno i dal treba ugovor? hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice