Lockerz
- poruka: 17.482
- |
- čitano: 2.396.118
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja cijeli dan dobivam 8 Ptza ....danas stigla majca...
evo moje darove od lockerza (fali desktop koji je na Pcu....)
ma to si negdje skopiro s neta XD ... aj lijepo =D
Meni ne radi nijedan video.Jučer isto tak bilo disconnecto pa ponovo connect i radilo je,a sad ni tak ne radi.
je*o im ja sve. Niti jedan video ne radi samo se stvori slika i to je to.
ja ne vjerujem u onaj 24/7 redeem jer di bi oni dosli kad bi dijelili tisuce nagrada s tim da ce bit lagano skupit puno bodova, onda ce cijeli svijet bit na lockerzu uzimat besplatno nagrade nece nikad morat kupovat tehnologiju lol, ziher ce bit neka caka
breco ljudi ja uradio ono na local area connections i ono mi jos nece PLAY ???
whyy mee
wtf je ovo nekuzim sta im je ovo recimo 100 din
a za lockerz opet imam los osjecaj u vezu reedema jer počinje sto posto kad sam ja u skoli :(
ja cijeli dan dobivam 8 Ptza ....danas stigla majca...
evo moje darove od lockerza (fali desktop koji je na Pcu....)
Jesi li li platio carinu? Ili transport?
Carina se placa....na sve stvai vrijednije od 300 kn...CITAJ PRVI POST. A postarina se NE placa.
Za onog iznad ti si u skoli u 3 ujutro?
Kaj Vam je lockerz kriv...oni tolko zarađujo zbog tih nasih klikanja u gledanja filmica da su vi to nebrete zamisliti....
I da AKO stave 24/7/30/365 Reedem onda ce cijene biti zapocetak ohohoho vece...
EDIT: i da onaj neki epa-nesto NIJE NI SLICAN slovu L od LOCKERZ-a
ovo je shit poput onoga ulovi.hr, isto s*anje, drugo pakovanje
Carina se placa....na sve stvai vrijednije od 300 kn...CITAJ PRVI POST. A postarina se NE placa.
Za onog iznad ti si u skoli u 3 ujutro?
Kaj Vam je lockerz kriv...oni tolko zarađujo zbog tih nasih klikanja u gledanja filmica da su vi to nebrete zamisliti....
I da AKO stave 24/7/30/365 Reedem onda ce cijene biti zapocetak ohohoho vece...
EDIT: i da onaj neki epa-nesto NIJE NI SLICAN slovu L od LOCKERZ-a
Kolko sam upoznat, od 1.1. carina se placa na stvari iznad 1000kn...
NE.
evo ti pa citaj preuzeto s carina.hr
POSTUPAK CARINJENJA POŠTANSKIH POŠILJAKA
Postupak carinjenja poštanskih pošiljaka u međunarodnome poštanskom prometu provodi se pod carinskim nadzorom i uz provedbu postupaka carinske provjere, u skladu sa odgovarajućim odredbama Carinskog zakona, propisima donesenim na osnovi tog zakona, međunarodnim poštanskim i carinskim sporazumima, te drugim poštanskim propisima.
Sve poštanske pošiljke koje su predmetom međunarodnog poštanskog prometa, kao i svaka radnja koja se vrši sa poštanskim pošiljkama u međunarodnome poštanskom prometu, podliježu mjerama carinskog nadzora i postupku carinske provjere, na način kako to propisuju navedeni carinski i poštanski propisi.
Osnovno, kada poštanske pošiljke stignu u carinsko područje Republike Hrvatske, carinski djelatnik u nadležnoj pošti carinjenja vrši podjelu na pošiljke koje se ne podnose carinarnici, dakle koje se odmah puštaju radi uručenja primateljima od onih koje se radi carinskog pregleda podnose carinarnici.
Poštanske pošiljke koje se ne podnose carinarnici su:
- razglednice i pisma isključivo s osobnim porukama,
- poruke ispisane braillovim pismom,
- tiskovine i televizijske, filmske ili na drugi način snimljene vrpce ili slike za izravnu emisiju preko sredstava javnog priopćavanja koje ne podliježu plaćanju carine, te
- sve druge poštanske pošiljke (pismovne i paketne pošiljke) za koje sukladno stavku 4. članku 50. Carinskom zakonu, ne postoji obveza podnošenja carinarnici.
Poštanske pošiljke (pismovne i paketne pošiljke) za koje sukladno stavku 4. članku 50. Carinskom zakonu, ne postoji obveza podnošenja carinarnici, su:
- osobne isprave i dokumenti bez obzira na vrijednost,
- odlikovanja i priznanja,
- robne marke, patenti, modeli i popratni dokumenti te obrasci za priznavanje patenta ili inovacije koji se šalju organizacijama za zaštitu autorskog i industrijskog vlasništva,
- obrasci i isprave koje državna tijela primaju za obavljanje svojih javnih ovlasti,
- predmeti koji predstavljaju dokaze u sudskim ili drugim postupcima pred državnim tijelima Republike Hrvatske,
- primjerci potpisa i tiskane okružnice koje se šalju kao dio uobičajene izmjene obavijesti među javnim službama ili bankarskim ustanovama,
- službene tiskanice koje prima Hrvatska narodna banka,
- nacrti, tehničke slike, modeli, opisi i drugi slični dokumenti koji se uvoze kako bi se ispunili uvjeti za sudjelovanje na međunarodnom natječaju koji se organizira u zemlji,
- tiskani obrasci koji se sukladno međunarodnim ugovorima upotrebljavaju kao službeni dokumenti u međunarodnome prometu vozila ili robe,
- koje uvoze fizičke osobe. To se odnosi isključivo na knjige koje su oslobođene od plaćanja carine sukladno Sporazumu o uvozu predmeta prosvjetnog, znanstvenog i kulturnog karaktera i Protokolu uz taj Sporazum te od plaćanja poreza na dodanu vrijednost u skladu sa člankom 10a. točka c) Zakona o porezu na dodanu vrijednost („Narodne novine“, br. 47/95 - 90/05) i članka 57. stavak 1. točka c) Pravilnika o porezu na dodanu vrijednost („Narodne novine“, br. 60/96 - 153/05)
- koja je u poštanskom prometu oslobođena od plaćanja carine. Sukladno članku 187. stavak 1. točka 3) i članka 12. točka 4. Zakona o PDV-u od plaćanja carine i PDV-a oslobođene su pošiljke koje fizička osoba iz inozemstva besplatno šalje fizičkoj osobi u Republici Hrvatskoj pod uvjetom da pošiljke nisu komercijalne naravi, te da ne prelaze ukupnu vrijednost od 300,00 kuna
- pošiljke zanemarive vrijednosti.Roba zanemarive vrijednosti (roba čija vrijednost po pošiljci ne prelazi 160,00 kuna) sadržana u pošiljkama koje se iz inozemstva izravno šalju primateljima u Republici Hrvatskoj, oslobođena je od plaćanja carine i PDV-a. Navedeno oslobođenje se ne odnosi na alkohol i alkoholna pića, duhan i duhanske proizvode, parfeme i toaletne vode. Oslobođenje od plaćanja carine i PDV-a na pošiljke zanemarive vrijednosti primjenjivo je, osim na poštanske i na pošiljke u putničkom i robnom prometu.
NE.
evo ti pa citaj preuzeto s carina.hr
neda mi se ćitati neka neko kaže u kratki crtama šta tu piše
Lijencino procitaj samo ono podcrtano...tamo je ono vazno...
jos 15-20 dana do reedema..barem se nadam da tako ce biti i onda internet full speed ,zivci,firefox/refreshanje lockerza....i pokusavanje ugrabljivanje iPoda xD
ako jos do redema ima 20-tak dana,jel moguce da skupim do onda jos 300 ptz a pogledao sam sve videje??..hahahaha...moram skupit jos toliko pa da uzmem ipod..
pa ako ces pozvat puno frendova onda da...
ja imam 1553 ptz-a i još 30-40 videa za pogledat
uff, nemogu dočekat redeem!! toliko želim taj wallpaper xD xD
ja sam odusto od lockerza (za redeemove). sad čekam da izadju iz bete i bude 24/7 a ovo je prilika da duplam bodove x)
Spring Fling Redemption Update: There's only seven days left -- take advantage of double PTZ by watching videos and inviting your friends to be a part of Lockerz! Remember: if you want to know how many new PTZ you're earning, all you have to do is watch the PTZ bar in the right hand corner. Earn 200 after April 3rd and before April 13th 11:59 PM EDT and you're all set to redeem!
eej,cuo sam da uvijek kad je redeem da ti se oglasi neka muzika?! zanima me da jeli to uvijek zvoni i kad sam na internetu i kad nisam a redeem je??
eej,cuo sam da uvijek kad je redeem da ti se oglasi neka muzika?! zanima me da jeli to uvijek zvoni i kad sam na internetu i kad nisam a redeem je??
treba ti lordov program za to.
I kako ti se moze, molim te, oglasiti ako nisi na internetu?
to ti je program od LordShgi-a
e mos mi poslat link od tog programa??
ja sam odusto od lockerza (za redeemove). sad čekam da izadju iz bete i bude 24/7 a ovo je prilika da duplam bodove x)
I ja sito, skupio sam 500 bodova, i sad se loginam s vremena na vrijeme, riješim pitanje i log out.
DO sad sam pogledao tek par videa, i nebudem opet zadugo xD
Čekat ću kao i ti, i onda uzeti nešto, makar morao i pravim novcima nadoplatiti...
I ja sito, skupio sam 500 bodova, i sad se loginam s vremena na vrijeme, riješim pitanje i log out.
DO sad sam pogledao tek par videa, i nebudem opet zadugo xD
Čekat ću kao i ti, i onda uzeti nešto, makar morao i pravim novcima nadoplatiti...
Konačno netko pametan!!!!!!!!!!
totalno kul stranica
PREKINI SPAMATI S GLUPOSTIMA...