HR za Hrvatsku a Kako je za Bosnu i Hercegovinu???
..lol a kak bi bilo aj ti reci? pa BiH omg..
Ne moze BiH.Samo dva slova mislim da trebaju.
Probaj BA, kao domena .ba
ej ljudi a kako će ovi znat koji kat stanujem????
...sumnjam...
WTF!?!?!?!?
LordShgi SADA MI JE PROGRAM ONAJ TVOJ ZVONIO!?!?!??! ŠTA JE TO?!?!??!?!? AGRGAGAGA!!?!?!?!?
WTF!?!?!?!?
LordShgi SADA MI JE PROGRAM ONAJ TVOJ ZVONIO!?!?!??! ŠTA JE TO?!?!??!?!? AGRGAGAGA!!?!?!?!?
hAHA REDEEM.Brzo
nesto tu ne valja...stigli novi videi....opet imam prkeo 750 ptza..... da nisma 300 ptza na proslom reedemu "izgubil" ..uf... 1000+ bih imao....
jos nikada nisma imao vise od 1000 ... ne stignem skupiti do reedema, a dok je reedem nestu uberem i nikada nemogu na vece nagrade....
na reedemu dali napise ime Mario Breški ili Mario Breski inace je sa Š i state napisem Croatia ili sta
Je li može netko navest sve podatke koje Lockerz zatraži kad stisnete tipku reedem, i šta u svaki treba upisat?
na reedemu dali napise ime Mario Breški ili Mario Breski inace je sa Š i state napisem Croatia ili sta
Je li može netko navest sve podatke koje Lockerz zatraži kad stisnete tipku reedem, i šta u svaki treba upisat?
i mene to zanima.
sorry na duplom postu.
WTF!?!?!?!?
hAHA REDEEM.Brzo
..šta napadste čovijeka lol....napravi vam program i onda ni ne zahvalite i još pljujete po njemu....lol....
WTF!?!?!?!?
Znaci da su promjenili sadrzaj stranice. Pa sto ga uopce palis, prije redeema moraju dati pravila a i redeem ce ti biti tek za 3 tj otprilike.
WTF!?!?!?!?
Znaci da su promjenili sadrzaj stranice. Pa sto ga uopce palis, prije redeema moraju dati pravila a i redeem ce ti biti tek za 3 tj otprilike.
stavio sam neki autoplay, znaš, kad se winsi pokrenu automatski se i program pali :)
ja se već ponado da je neki iznenadni mini redeem :(
ajd neko invite na: tatawashere@gmail.com
nes me zanim sad ja odaberem neki predmet i dobijem ga i oni mi ga posalju ocu ja placat na isporcu kad mi ga kuci donesu ili kako
i meni je to, ma taj lockerz nist nevalja
Zna li tko kako se zove ona pjesma na odjavnoj špici svakog nite fitea?
To znaci tocno ono sto i pise. Za danas je poslan prevelik broj pozivnica i vise se nemogu slati.
djeco ak ne znate egleski jezik tu je uvijek google prevoditelj ali pošto nekima to ne treba ja vam mogu reć tu malu tajnu...limit pozivnica za slanje je prekoračen po danu
Ne ti nego svi lockerz clanovi. Evo ovo se cak i rimuje.
Dakle imamo li konacno rjesenje za BiH.sta staviti pod drzava,state?
Dakle imamo li konacno rjesenje za BiH.sta staviti pod drzava,state?
Stavi BA
daj recite dali taj paket kad ti posalju nes placas kad ti ga isporuce u ruke ili kako
daj recite dali taj paket kad ti posalju nes placas kad ti ga isporuce u ruke ili kako
mislim da dobijes obavijest da moras podic u posti i kolko kosta carina
Paket ti dodje na carinu i oni te kontaktiraju kolko moras carine platiti (zato lockerzu treba broj telefona).Nakon uplate dobijes ga postom kao bilo koji drugi paket samo sto po primitku moras potpisati da si primio paket a ako te nema doma ostave ti zuti papiric s kojima odes u postu i podignes paket.
Još mi nitko nije odgovorio pa ako itko može reć ove informacije
djeco ak ne znate egleski jezik tu je uvijek google prevoditelj ali pošto nekima to ne treba ja vam mogu reć tu malu tajnu...limit pozivnica za slanje je prekoračen po danu
Sorry, al ja znam engleski, a problem je sto nismo poslali NIJEDNU pozivnicu.
Sorry, al ja znam engleski, a problem je sto nismo poslali NIJEDNU pozivnicu.
..onda se napiše Exceeded maximum invitations per day limit a nisam poslao ni jednu pozivnicu...
Još mi nitko nije odgovorio pa ako itko može reć ove informacije
Ime,prezime,broj telefona,adresa 1,adresa 2,grad postanski broj i captcha.