Stavljajte sva imena programa i aplikacija koji mogu dobro doći za razne stvari, stavite i web stranicu na kojoj se ti programi mogu naći!!!
Korisni programi
- poruka: 8
- |
- čitano: 7.651
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo ja ću ih nekoliko napisati:
- CDBurnerXP Pro (5.27MB) - Besplatan program s kojim možete snimati CD-R, CD-RW DVD+R/RW DVD-R/RW diskove. Također ima i funkciju jednostavnog printanja omota, ripanje audio-CDa uz freedb.org podršku, malen audio editor, mp3 tag editor i konverter za wav i mp3.
- Access Manager (2MB) - Brza, jednostavna i sigurna pohrana svih šifri. Možete organizirati šifre u tipove i kategorije za lakši pristup, te upisivati bilješke, linkove i korisne e-mail adrese uz svaku šifru. URL i e-mail linkovi se mogu otvarati izravno iz programa, a postoji i mogućnost pretraživanja. Glavnom šifrom štitite sve ostale.
- KeePass (1.2MB) - Slično kao Acces Manager, s tim da je KeePass open source, potpuno besplatan program. Klasična verzija ne zahtijeva dodatke, a nova verzija KeepassPro (1.6MB) ne radi bez .NET Frameworka.
- Fresh Download (2.1MB) - Program za ubrzani download. Skida datoteku u više segmenata istovremeno, a ako pukne veza download je moguće nastaviti kasnije.
- Astroburn Lite (6.8MB) - Brz i jednostavan kućni program za snimanje CD-a, DVD-a i Blu-Raya.
- Advanced SystemCare (29.1MB) - Jednostavan i besplatan program za održavanje računala. Znači štiti, popravlja, čisti i optimizira računalo jednim klikom!
- µTorrent (391kb) - Meni osobno jedan od najboljih programa za skidanje torrenta. Brz, jednostavan i besplatan.
- Image Grabber II .NET (1.6MB) - Program za vađenje slika iz videa.
- Format Factory (38.2MB) - Jedan od najboljih besplatnih programa za brzo konvertiranje cijele multimedije.
- YouTube Downloader (4.5MB) - Besplatan i jednostavan program za skidanje videa s YouTube-a te konvertiranje istih.
Eto, to je to. Svi programi su besplatni i vrlo korisni. Nadam se da sam vam pomogao .
Već postoje tri takve teme.Ne vidim smisao u otvaranju još jedne.
D postoje slicne teme, ali su malo starije pa neka ljudi pisu malo novije verzije programa...
da pa mogu pisati iovdje, nije problem.
da pa mogu pisati iovdje, nije problem.
Zašto bi bilo jednostavno kad može komplicirano?
ja nisam uopce gledao da postoji slična tema zato nemoj komplicirati!!!
Ljudi vi nastavite pisati ako tko jos zna kakvih slicnoh programa!!!