Korisni programi zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 7.651
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Korisni programi i aplikacije

Stavljajte sva imena programa i aplikacija  koji mogu dobro doći za razne stvari, stavite i web stranicu na kojoj se ti programi mogu naći!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Korisni programi

Evo ja ću ih nekoliko napisati:

• CDBurnerXP Pro (5.27MB) - Besplatan program s kojim možete snimati CD-R, CD-RW DVD+R/RW DVD-R/RW diskove. Također ima i funkciju jednostavnog printanja omota, ripanje audio-CDa uz freedb.org podršku, malen audio editor, mp3 tag editor i konverter za wav i mp3.
  • Access Manager (2MB) - Brza, jednostavna i sigurna pohrana svih šifri. Možete organizirati šifre u tipove i kategorije za lakši pristup, te upisivati bilješke, linkove i korisne e-mail adrese uz svaku šifru. URL i e-mail linkovi se mogu otvarati izravno iz programa, a postoji i mogućnost pretraživanja. Glavnom šifrom štitite sve ostale.
  • KeePass (1.2MB) - Slično kao Acces Manager, s tim da je KeePass open source, potpuno besplatan program. Klasična verzija ne zahtijeva dodatke, a nova verzija   KeepassPro (1.6MB) ne radi bez .NET Frameworka.
  • Fresh Download (2.1MB) - Program za ubrzani download. Skida datoteku u više segmenata istovremeno, a ako pukne veza download je moguće nastaviti kasnije.
  • Astroburn Lite (6.8MB) - Brz i jednostavan kućni program za snimanje CD-a, DVD-a i Blu-Raya.
  • Advanced SystemCare (29.1MB) - Jednostavan i besplatan program za održavanje računala. Znači štiti, popravlja, čisti i optimizira računalo jednim klikom!
  • µTorrent (391kb) - Meni osobno jedan od najboljih programa za skidanje torrenta. Brz, jednostavan i besplatan.
  • Image Grabber II .NET (1.6MB) - Program za vađenje slika iz videa.
  • Format Factory (38.2MB) - Jedan od najboljih besplatnih programa za brzo konvertiranje cijele multimedije.
  • YouTube Downloader (4.5MB) - Besplatan i jednostavan program za skidanje videa s YouTube-a te konvertiranje istih.

Eto, to je to. Svi programi su besplatni i vrlo korisni. Nadam se da sam vam pomogao  {#}.

Dvije stvari su beskonačne; svemir i ljudska glupost, ali što se svemira tiče nisam posve siguran.
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Korisni programi

Već postoje tri takve teme.Ne vidim smisao u otvaranju još jedne.

Lista besplatnog softvera

Korisni linkovi

Nove verzije programa

{#}

alrighty then

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Korisni programi

D postoje slicne teme, ali su malo starije pa neka ljudi pisu malo novije verzije programa...

16 godina
KOZOMAR kaže...

D postoje slicne teme, ali su malo starije pa neka ljudi pisu malo novije verzije programa...

Pa ljudi svaki dan pišu u one teme

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
14 godina
neaktivan
Korisni programi

da pa mogu pisati iovdje, nije problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KOZOMAR kaže...

da pa mogu pisati iovdje, nije problem.

Zašto bi bilo jednostavno kad može komplicirano?

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
14 godina
neaktivan

ja nisam uopce gledao da postoji slična tema zato nemoj komplicirati!!!

Ljudi vi nastavite pisati ako tko jos zna kakvih slicnoh programa!!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice