Ovako , ja koristim t-com internet , telefon i max tv, ajmo reć sve u jedan . Zapelo mi j eoko na jedan letak od "bt-net" koji za 270 kuna nudi 24 mb/s interneta , 100 kanala te 200 minuta besplatnog telefona . Meni to zvuči pre dobro da bi bilo istinito. Ja sam imam 4mb/s internet , koji je relativno brz , ne kužim kako oni daju internet koji je ŠEST PUTA BRŽI!!! mora bit negdje kvaka . Koja je uopće razlika između "b-net" i "bt-net"?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To su dvije razlicite firme, ja imam btnet i cist ok je. Malo samo imam primjedbe na tv reciver ali internet je ok ako bsa zbog njega uzimas. Telefon onak isto prolazna ocijena. E sad, ako si u zagrebu onda ce ti bit takva konekcija
Da u zagrebu sam . Jel igraš fps-ove prek njega , koliki ti je PING , meni je sa t-comom 200
Da u zagrebu sam . Jel igraš fps-ove prek njega , koliki ti je PING , meni je sa t-comom 200
igram cod, obicno najmanji ping imam 
Zakon , kaj se tiče kanala , jeli barem slično kao max tv. U stilu da ina national geographic , discovery , motors tv , i tak to ?
Zakon , kaj se tiče kanala , jeli barem slično kao max tv. U stilu da ina national geographic , discovery , motors tv , i tak to ?
ims dovoljno da mozes uvijek naci nesto za sebe