Kako zabraniti komentiranje facebook slika zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 30.678
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Kako zabraniti komentiranje facebook slika

Pozdrav!

Posto je dosao novi facebook, ja neznam kako da zabranim komentiranje mojih slika.

Ako netko zna kako, bio bih mu zahvalan.

Hvala!

Svrzic
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kako zabraniti komentiranje facebook slika

account > privacy settings i tamo namjestiš tko može vidjeti i imati pristup svemu na tvom profilu

15 godina
Moze malo detaljnije, kaj da iskljucim, jer tamo sam bio i ja al nisam naso
Svrzic
17 godina
neaktivan
evo iz facebook helpa:
Why are my photo albums visible on the site to people that are not my Facebook friends?
Photo album privacy differs from the Photos profile privacy setting on the Application Settings page. The latter setting only controls who can see the Photos tab or box on your profile.

To edit your photo album privacy, just go to the Photos tab at the top of your profile. On this tab, select the "Album Privacy" link in the photo albums section, edit the setting for each album, and click "Save Settings." You can also adjust the album privacy setting every time you create a new album.

Keep in mind that some people may be able to see your albums even when they cannot view them on your profile if your album privacy settings are open. These less restrictive settings include "Public," and "Friends of Friends." Please note that the "Public" privacy setting allows anyone on Facebook to view the album if they are linked to it.
znači trebaš na otići na stranicu sa svojim albumima i za svaki pojedini namjestiti tko može vidit. desno od naziva albuma ispod naslovne fotke albuma. imaš opcije public, friends ili custom. pod custom možeš popisati one ljude koje želiš blokirati od toga da vide slike
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 20:52 (Wolverine).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice