Jeste li čuli za www.Spinglo.com?

poruka: 5
|
čitano: 2.251
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ne znam da li je neko čuo za ovu stranicu ali čini se da je strava dobra a tipa je lockerz.com, samo mnogo bolja i realnije je osvojiti bilo šta. To je nova stranica ovog tipa i oni žele što prije da se probiju na tržište, korisnika ima relativno manji broj nego lockerz pa trenutno dok to još nije krenulo u najvećem kapacitetu mogućnost da osvojiš Iphone4 ili iPod nano je baš velika. Prednost je to što je ovo mlada stranica i poslije vjerovatno to neće biti tako moguće. Radi na principu skupljanja bodova svaki dan iznova, i prvih 10 osvaja nagradu, ja sam na 32 mjestu trenutno mada se nisam trudio jer nisam bio kuci cijeli dan...zato sad ima da navalim svim silama do 00:00 do tog desetog mjesta. Kad se registritate vidjet ćete sve mogućnosti nakupljanja bodova i zaista nije teško. Ima čak i nedjeljno skupljanje za nedjeljne nagrade. Zaista vrijedi dok je ovo jos u nekoj početnoj putanji

Trenutno je nemoguće registrirati se bez pozivnice. Ja imam nekih 30 koje mogu podijeliti sa ovim ljudima na forumu pa eto mnogo sreće i želje da što prije namaknete nešto. Evo pozivnica

http://www.spinglo.com/i/extremelav SRETNO I VAMA I MENI :D

0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Jeste li čuli za www.Spinglo.com?
Dajte ljudi pogurajte me malo na nekom 14. sam mjestu moram do 00 :00 doci do desetog, register mi pomaze, register traje pola minute, dodje poruka na sms, i preneses samo kod na stranicu i to je to, hvala .
15 godina
neaktivan

evo pridruzio sam se.Nadam se da sam ti pomogao

imam problem sa forumom:

kada kopiram svoj link za pozivnice pise mi da umam nedozvoljen html kod??

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 23:20 (BugFanNo1).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Jeste li čuli za www.Spinglo.com?
evo i ja se pridružio, ali sve linkve na vrhu prolistao nekoliko puta, i nigdje nemam kao mogučnost zarade bodova

nisam baš s engleskim na ti, a nije mi se sada baš googlalo dalje, pa ako nebude odgovora, kasnije proguglam..(s translatorom naravno.. ;-))
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice