Iskon preko T-Com-a

poruka: 61
|
čitano: 19.112
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Iskon preko T-Com-a

Svaka čast Joke, ali izgleda da Iskonu njihov "gazda" diktira brzinu jer ti imaš tipičan start paket Tcoma 4mbits/256kbs a ne 3Mbit s/384 kbs kao što je navedeno na Iskonovim stranicama.

U biti nisi loše prošao jer za 20 % manje novaca imaš istu brzinu kao i ja.

30. 10 meni istječe ugovor s t-comom pa ću ja krajem 9 mj podnijeti zahtjev za tvoj paket + još jedan TV.

To je sve 260 kn s besplatnim prikazom broja pozivatelja, 60 min besplatnih u fiksnoj mreži i ja neću potrošiti ni kunu više jer malo koristim fiksni.

Stotinjak kn manje nego za istu uslugu na T-comu (nice) {#}

Forumaši su uvijek u pravu ! Naročito kupci novinskih izdanja.

1 0 hvala 0
16 godina
Iskon preko T-Com-a

Moje iskustvo sa Iskonom, narucio uslugu 7.3. a dobio tek 13.5. izgovor je bio isti, cekalo se T com da odobri paricu O_o

Napisao par prigovora i sl zbog cekanja i dobio 2 mjeseca zabadave bez pretplate, bez iceg....za sad sam zadovoljan....router je spitac stara kanta...

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Iskon preko T-Com-a
Mustafa kaže...

Svaka čast Joke...

...Stotinjak kn manje nego za istu uslugu na T-comu (nice) {#}

Eto ako ti kažeš da je tako onda je tako, nisam toliko upućen u svu problematiku internet paketa. :) Gle, generalno mislim da ti je bolji bilo koji operater naspram T-smeća. Mada mi nije jasno koliko im se isplati davati Iskonu mogućnost manjih cijena, jer nužno sebi čine štetu. Valjda imaju neku svoju računicu...

Svakako ti sa sadašnjim iskustvom preporučam Iskon, meni se čini dosta bolji od Bneta kojeg sam imao prije...

how you doin'?
14 godina
protjeran
Joke_Car kaže...
 Mada mi nije jasno koliko im se isplati davati Iskonu mogućnost manjih cijena, jer nužno sebi čine štetu. Valjda imaju neku svoju računicu...

Nisu oni blesavi. na Iskonu imaš duo, trio 3d pakete dok na T-comu nemaš i tu muljaju. sve ono što su ljudi od njih očekivali napravili su na Iskonu.

Opet, kad razgovaraš s ljudima npr u Osijeku T-com je dostupan svima dok Iskon može imati 50% građana !?

Kako, kad im je 100 % vlasnik T-com pitao bi se človek {#}

Iskon uslugu postupno doziraju i neki ku*** isprobavaju.

Nije Švabo blesav.

Joke_Car kaže...
Svakako ti sa sadašnjim iskustvom preporučam Iskon, meni se čini dosta bolji od Bneta kojeg sam imao prije...

E, fala, valjda će valjat {#}

Forumaši su uvijek u pravu ! Naročito kupci novinskih izdanja.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2011 20:17 (Mustafa).
14 godina
neaktivan
Iskon preko T-Com-a

Poslao sam zahtjev,ako ništa uštediti ću oko 100kn mjesečno 1200 godišnje (i više).Sa T-Com internetom sam bio zadovoljan,ali deru li ga dobro,mislim na telefon,pa nije 95,96..pa da ima poziv unutar mreže i poziv prema drugim mrežama,od 7-19 i od 19-7,dobro ovo drugo imaju skoro svi.Najrađe bi ugasio i internet i telefon da pokažem svoje nezadovoljstvo,ali tko se jednom navuće taj je ovisan cijeli život.T-Com-a se ne možeš riješiti,makar mi u manjim sredinama.Telefon mi ne treba,ali ako hoću internet moram plačati telefon.Kad pogledam ponune operatora u večim gradovima vidim koliko smo mi jadni (neću reći zaostali,jer to nismo).Ništa,iskon mi je za sada jedino i najbolje riješenje,nadam se da neće biti problema.

U3PM

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iskon preko T-Com-a

Ljudi jedno pitanje, prije par dana sam se prijavio u T-com centar da hocu ADSL flat internet. Cura koja tamo radi mi je uzela podatke, skenirala osobnu i rekla mi da ce mi se javit tehnicari za par dana, meni nije bilo jasno zasto nisam nista popisivao i upitah ja curu kad cu potpisat ugovor btw. i preuzet poklon LG smart phone koji dobijam od T-com posto sam potpisao flat. Cura mi kaze da ce mi tehnicari donjet mobitel i ugovor da potpisem kad dodju instalirat. Medjutim situacija je sljedeca, dosli tehnicari ( privatnici, rade u ime T-com-a) i nakon sto su instalirali, ja ih pitam gdje mi je ugovor i  mobitel....oni me bljedo gledaju {#} i pitaju me "zar nisam potpisao nista u T-com-a" ja kazem sta su mi u t-com-a rekli, a oni se opalili smijat i porucili "ko ih jebe, kad nisi potpisao, pravi se lud, ovako mozes bez ugovora imat ineternet, njihova greska". 

Mene sad zanima, sto da napravim? Dali da uredno placam racune i pravim se lud i kad mi dosadi trazim da mi poniste internet ili da ih kontaktiram?

Imam dilemu jer ovako sam dobio sve gratis (prikljucak, modem) od lopova (T-com) a nemam ugovornu obavezu{#}{#}

Help???{#}

0 0 hvala 0
17 godina
Iskon preko T-Com-a

nemoj niš potpisivat, bez ugovora internet odjaviš kad želiš.

Bolje 5 do 12 nego ni jedna poslije 1! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hmm, moralno pitanje? Pa ja bih na tvom mjestu koristio uslugu i plaćao račune. Njihova greška što ti nisu dali ugovor. Mislim da je T-Comu svejedno dok im sjedaju pare. :) Jedino će se tući po glavi ako odlučiš mijenjati operatera. :D

how you doin'?
14 godina
neaktivan

To moralno me i muci... ali planiram placat racune, imam mali update...upravo me zvali iz HP expresa da mi je stigao mobitel LG ( poklon od T-com-a) {#}   

14 godina
neaktivan
islander86 kaže...

To moralno me i muci... ali planiram placat racune, imam mali update...upravo me zvali iz HP expresa da mi je stigao mobitel LG ( poklon od T-com-a) {#}   

Kako su krenuli, dobit ćeš ugovor poštom za pola godine! :D :D :D

how you doin'?
14 godina
neaktivan
Joke_Car kaže...
islander86 kaže...

Kako su krenuli, dobit ćeš ugovor poštom za pola godine! :D :D :D

Istina {#}

to me je jedino i strah, sta ako im padne napamet za par mjeseci ( kad shvate da nemaju potpisan ugovor ) da mi posalju da potpisem.... zanima me dali imaju sa pravnog gledista, mene prisilit da potpisem????    Mislim, jednio sto im preostaje jest iskljucit mi internet, jesam li u pravu????{#}

14 godina
neaktivan

Pa ako ćemo iskreno, nisi ništa potpisao pa prema tome ne vidim kako bi te mogli pravno goniti. U ugovoru bi ti pisalo koje su tvoje obveze a koje njihove. Kako ti ugovora nemaš uvijek se možeš opravdati da nisi ništa potpisao i neka ti pokažu papir s tvojim potpisom. :) Ja bih na tvom mjestu koristio uslugu i pravio se blesav. {#} Nije moralno, ali tko danas igra po tim pravilima? T-Com najmanje od svih!

Evo ti iz mog osobnog iskustva s Bnet-om: koristili smo uslugu 2D(tel. + internet), a budući da je gazda prije kod njih imao samo telku ostala nam je i ona. Tako smo (ili bolje rečeno nismo!) min. pola godine plaćali jeftiniju uslugu. S tim da je instalater pri dolasku rekao da će mu doći kolege i isključiti nam televiziju. A nikad nisu došli! Sigurno ih sam neću zvati da mi isključuju TV, jer u krajnjem slučaju to je njihov posao a ne moj.

Tako da se i ti tako odnosi prema tome. Previd osobe na poslu je njihov problem, ne tvoj!{#}

how you doin'?
14 godina
neaktivan

Hvala na pomoci Joke {#}

14 godina
neaktivan
Iskon preko T-Com-a

Pričekaj pa kad budu davali nešto za postojeće korisnike produžiš ugovor i pokupiš još jedan mobitel ili što već budu nudili.

U3PM

1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Iskon preko T-Com-a

Može meni savjet ? Trenutno imam kod T-Coma flat i dolazi mi oko 158 kn račun , no sa telefonom i svim mi zna doč blizu , koji put i više od 400 kn.

MIslio sam uzeti kod  T-Coma paket Super 30 jer sad plačam onaj paket od 70 kn i kod Iskona uslug HR DUO , sa flat netom i neograničenim telefoniranjem za 210 kn.

Šta mislite ? Samo da napomenem da mi krajem lipnja ističe ugovor sa T-Comom .

Guns don`t kill people ... I kill people with guns .
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Slash_92 kaže...

Može meni savjet ? Trenutno imam kod T-Coma flat i dolazi mi oko 158 kn račun , no sa telefonom i svim mi zna doč blizu , koji put i više od 400 kn.

MIslio sam uzeti kod  T-Coma paket Super 30 jer sad plačam onaj paket od 70 kn i kod Iskona uslug HR DUO , sa flat netom i neograničenim telefoniranjem za 210 kn.

Šta mislite ? Samo da napomenem da mi krajem lipnja ističe ugovor sa T-Comom .

Isto problem sam i ja imao,telefon i internet preko 400kn,a sad sam potpisao ugovor sa iskonom i čekam mjesečno će mi biti oko 210kn + 50 pretplata T-Com-u.Ma bježi ako možeš,oni i njihove telefonske tarife U MREŽI,pa ako imaš par ljudi koji nisu u mreži s kojima češće pričaš samo nabiješ račun,a one besplatne minute što daju U MREŽI ostamu neiskorištene - glupost!

U3PM
14 godina
neaktivan

Unlimited,ali idem na Iskon preko T-Com-a,tako da njima poram platiti 50kn.

U3PM

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
U3PM kaže...

Unlimited,ali idem na Iskon preko T-Com-a,tako da njima poram platiti 50kn.

hmm, mi smo prvo raskinuli ugovor s T-Com-om (pretplata od 60-ak kuna), a onda prešli na Iskon. I nikakve račune T-Comu više ne plaćamo. U3PM, ti si ono rekao da ne živiš u gradu, pa ti zato uvaljuju tu pretplatu?

how you doin'?
16 godina
Whatever kaže...
U3PM kaže...

mjesečno će mi biti oko 210kn + 50 pretplata T-Com-u

Koji je to paket da moraš platiti i T-comu 50 kn ?

ne plaća se više t-comu za nijedan paket od 1.6.

HAKOM objavio.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Iskon preko T-Com-a

Ja moram T-Comu plačati pretplatu bio na Iskonu ili Optimi

A to što je Hakom objavio mislim da sad tu pretplatu plačaš Iskonu/optimi a oni plačaju t-comu

U3PM

1 0 hvala 0
16 godina
Iskon preko T-Com-a

Tako nekako, čitao sam tu cijelu objavu i po meni ima puno nejasnoća...Koliko sam ja shvatio, T-com će drugim operaterima morati nuditi te priključke po nekim povlaštenim ( dogovorenim ) cijenama a onda oni nama dalje, hoće li to biti isti iznos ili manji čini mi se ovisi onda o krajnjem davatelju usluge ( Iskon, Optima itd. ). Premda mislim da se neće dogoditi neka velika promjena. Mislim tak mi svejedno jel plaćao taj priključak na jednom računu ili na dva. Jedino ako mi Iskon ponudi jeftinije to e onda "we are talking :P )

Kako god, drago mi je da se ipak nešto događa

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iskon preko T-Com-a

ljudi moji iskon je najveća glupost koja postoji ..to je krš od interneta ...kud je skuplji od t-coma a tu je i sporiji i malo malo šteka..i brzina mu nije 4 nego 3..ja ga imam i ćim mi istekne ugovor vratit ću se na t-com jer je najbolji i naj jeftiniji..

Imam satelicku karticu za komp jel kome treba?

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
matej2204 kaže...

ljudi moji iskon je najveća glupost koja postoji ..to je krš od interneta ...kud je skuplji od t-coma a tu je i sporiji i malo malo šteka..i brzina mu nije 4 nego 3..ja ga imam i ćim mi istekne ugovor vratit ću se na t-com jer je najbolji i naj jeftiniji..

Za tvoju informaciju, i T-Com i Iskon koriste istu paricu.

I don't give a fu*k
14 godina
Iskon preko T-Com-a

ovako, trenutno imam tcom internet 15 gb 4mbit/s(139,12 kn), sad razmišljam preći na flat opciju pa eto malo gledam druge operatere,  interesira me ovaj iskonov hr.duo paket(unlimited) na tcomovoj liniji(jedina trenutno dostupna iskon usluga), usput da li se plaća kakva nakdana tcomu(ako se plaća vjerovatno ne uzimam), jer se navodno prije plaćala, sad ne znam da li se još plaća i kakvi su dojmovi za tu uslugu(nisam upoznat s iskonom pa me zanima)

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 23:11 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
fighterZu kaže...

ovako, trenutno imam tcom internet 15 gb 4mbit/s(139,12 kn), sad razmišljam preći na flat opciju pa eto malo gledam druge operatere,  interesira me ovaj iskonov hr.duo paket(unlimited) na tcomovoj liniji(jedina trenutno dostupna iskon usluga), usput da li se plaća kakva nakdana tcomu(ako se plaća vjerovatno ne uzimam), jer se navodno prije plaćala, sad ne znam da li se još plaća i kakvi su dojmovi za tu uslugu(nisam upoznat s iskonom pa me zanima)

Placas pretplatu t-comu koja iznosi oko 75 KN bez obzira na to sto si kod iskona(HR.DUO usluga)

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan

koristim hr.duo surf duže od godinu dana. plaća se telefonska pretplata t-comu (54 kune ako promijeniš u tarifu halo mini što je besplatno), brzina ista kao i na t-comu 4/256 i uvijek mi je stabilna, bez ikakvih pucanja.

glavni razlog prelaska je bio ušteda (od 100 do 200 kuna mj), prvenstveno zbog daleko jeftinijeg telefona (20 i 14 lipa minuta, obračunska jedinica sekunda + 100 minuta mj prema svim mrežama), a drugi jer mi se gadi t-com, iako je iskon njihova sestrinska firma. koliko se sjećam na t-comu je samo flat internet (s pdv-om i naknadom za brzinu bio 189 kuna + telefon samo pretplata 73 kune - mjesečno nisam nikad imao ispod 450 kuna računa, a sada 300 maks.

dakle - hr. duo surf + pretplata t-comu te košta oko 210 kuna mjesečno ako ne potrošiš besplatnih 100 minuta. jeftinije ti je samo onaj iskonov hr.duo smart za 119 kuna - mana mu je brzina 1 mbs (ako ne skidaš torrente to mu i nije mana), ali zato imaš 200 min telefona + 1 međunarodni telefonski broj s kojme pričaš za 20 i 14 lipa..

unlimited ti se isplati ukoliko stvarno puno telefoniraš, u protivnom ti je surf više nego dovoljan. takvu uslugu kao što je unlimited t-com kolko mi se čini nema u ponudi, i pitanje je da li će ikada i imati.

u prva tri mjeseca sam imao 30 posto popusta na kompletan račun, što mi je bilo posebno drago :)

e pa sad ti vidi što ti se više isplati..

uglavnom, za sada nikakve zamjerke nemam na iskon i njihovu uslugu.

radio.mackamama.com - the best radio in the universe
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.7.2011 23:45 (robisierra92).
14 godina
neaktivan
Iskon preko T-Com-a

Da ja sam prešao na Iskon i stigli su računi za prošli mjesec t-com 420kn i iskon 120 (15 dana),zasad sam s iskonom zadovoljan,uzeo sam unlimited paket jer se u par dana nakupi 100 minuta razgovora,a t-com-u sam taj razgovor morao plačati posebno jer taj broj koji se najčešće zove je na optimi,što nije unutar mreže ili kako ga oni zovu U MREŽI.To mi je i išlo najviše na živce,daju ti kao neke minute,ali u mreži i dovoljno da imaš jedan broj iz druge mreže i račun je veći za 50-70kn,a ovdje zovi koga hočeš i kad hočeš,super je paket.

Došlo je par puta do pucanja veze,ali mislim da  je to bio problem u kablovima,ali sve u svemu ISPLATI SE!

U3PM

1 0 hvala 0
16 godina
Iskon preko T-Com-a

@robisierra92

Zanima me nesto, moze li se preci na hr.duo uslugu, a da ostane max tv?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

@robisierra92

Zanima me nesto, moze li se preci na hr.duo uslugu, a da ostane max tv?

ne, iako iskon već neko vrijeme testira svoju uslugu hr.trio - u sklopu koje će ići i tv, no to testiranje se čini se malo odužilo. ako ti se baš gleda tv, uzmeš si npr total tv od beneta (radi preko tanjura), nije skupo, ima dosta programa, a nema problema s smrzavanjem ako ti je slaba propusnost.

radio.mackamama.com - the best radio in the universe
16 godina
Iskon preko T-Com-a

Nez, sto se tice smrzavanja, nikad nisam imao problema s max tv-om (osim kada se ugasi ruter)..... problem je sto starci bas i ne zele mijenjati max tv {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice