Internet Zarada zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 3.165
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Internet Zarada

pozdrav , koliko sam gledao po internetu kada upises u google "Internet Zarada" ima jako puno rezultata , pa dali se stvarno moze zaraditi na internetu ? i na koje nacine .

0 1 hvala 0
17 godina
Internet Zarada

Može ima dosta načina, ako te zanima posjeti forum, internet zarada.

osim toga ima već 50 tema na forumu o tome, ako neznaš koristiti search, uhvati se radije "krampe i motike".

Da bi zaradio moraš biti uporan, i prije svega, znati što radiš.

Od milion koji pokušaju 2 uspiju{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Internet Zarada

:D oke , necu ni pokusavat

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Internet Zarada
EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Internet Zarada

naravno da se može...Ako znaš dobro programirati, možeš se baciti u freelancer programere ili pisce ili prevoditelje... Samo jedino što je tu prepreka je znanje, uvijek ima netko tko će moći bolje...

Straight Edge

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Internet Zarada
Naravno da se moze zaraditi. Klikanjem mozes dobiti par dolara mjesecno, to ti netreba. Mozes sa malo umijeca i vjestine na sharecashu i fileiceu dobiti novce za svaki download filea tvog i naravno najveca lova je u freelance poslovima tu trebas znanje da dobijes posao
Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.info ------
15 godina
neaktivan
Internet Zarada

a affiliate marketing? clickbank.com ? ima li tu cega?

0 0 hvala 0
17 godina
Internet Zarada

Moraš imati dobar "tajming" ostalo sve je relativno.

Kad je nešto aktualno, onda se toga prihvati, kad vidiš da previše ljudi to radi, makni se od toga, jer brzo će "pasti".

Dns bez "fejsa" nemoraš ništa ni planirati, a tu su i druge mreže, siguran sam da će ubrzo netko smisliti kako da zaradi i na "googlovoj socijali".

Nemoraš ti imati neko znanje, ali moraš biti dovoljno inteligentan, da napraviš točno u određenom trenutku određeni potez.

Mnogima je primjerice ostalo love na duckload-u, nakon što im je srušen server, nekima navodno i x0000$ od download-a, a par dana prije došle su glasine da bi se tako nešto moglo dogoditi, pa je ekipa pokupila pare....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice