Internet za tablet

poruka: 3
|
čitano: 1.372
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Internet za tablet

Pozdrav,

Nadam se da se javljam u pravu temu...

Trazim nekog operatera i tarifu s najvecim i cijenovno prihvatljivim internetom.Sluzi bi za surfanje na tabletu,a koji puta bi i dijelio mrezu na laptop za surfanje. To mi treba preko ljeta posto cu biti vecinom na moru di nemam telefonski prikljucak al imam 4g mrezu.

Tele 2 sada. Ima neku promociju al neznam do kada to traje,ima tcom neku tjednu tarifu za 4g 10 kn al neznam jel to flat il nije jer mi ne pise...simpa nemogu naci nista...dok bonbon nudi 5 gb za 90 kn...pa ak ima neko neku preporuku,ako je na nekoj mrezi pa da kaze jel dobra il ima problema....najvise me ovaj tcom zanima....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Internet za tablet

-za more, zbog pokrivenosti, je izbor tcom, pa vip.. ali i to može biti kilavo kad je gužva.

-za svakog operatera ako si već ljetovao na tom području približno znaš koji signal ima/pokrivenost i sl.. pa po tom kriteriju odlučiš. .. jer uzeti npr tele2/bilo koji operter u slučaju da nema signal..

cjena, prije je bio dan flata 10kn na tcomu (uvjek najskuplji), tako da ovo može biti tjedan.. ali, zovi ih i pitaj (nema potrebe nagađati) pa čak i za pokrivenost mjesta u kojem ljetuješ (mada takav podatak ne mora imati veze s RL).

ako nije navedena količina, tad je flat, tad zakonski mora biti flat (ali moraš čitati *zvjezdice.. fusnote..). Navedeno je vrijeme tjedan, ali i mjesečni je polu-flat, tj fullspeed koji kad se potroši throtla na 64kb. .. skoro neupotrebljivo. Zato zovi i maltretiraj ih, i za sve traži papirnati dokaz (čitaj sitna slova), jer ništa što ti u priči kažu ne mora biti istina,...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
Internet za tablet

Hvala na savijetima...ne pise nista za tcom pa cu ih kontaktirat,i nadam se da je flat 4g jer se to isplati,al ako je onaj spori to nije za nis kamoli surfat...,pokrivenost je ok jer sam bio s mobom tcom i 4g je i tele 2 3g sto nije lose...zanima me kako drugi koriste i kako su zadovoljni pa da usporedim i taj kriterij...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice