Internet history i kontrola web stranica

poruka: 6
|
čitano: 2.337
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima...

Evo mene zanimaju konkretno dvije stvari, razlozi nisu važni.

1) Da li postoji neki program pomoću kojeg mogu dobiti više informacija o internet history-u. Dakle želim znati od kad- do kad je osoba bila na nekoj stranici, datum i ako je moguće koliki je promet skinut sa nje (upload-download). Da li je to uopće moguće, a da se ne radi o wannabe-hacker stvarima?

2) Da li postoji način/program pomoću kojeg mogu zabraniti pristup određenim stranicama?

Molio bi da odgovaraju samo oni koji ZNAJU, a ne oni koji su čuli da je neki program dobar. Možda zvuči bahato, ali meni treba konkretno znanje a ne lupetanje.

Korisnik sam Mozille Firefox 3.0.3.

Hvala svima koji su spremni pomoći.

RD

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.10.2008 22:58 (reservoir dog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nitko ne zna? :(

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

joj, ne mogu se sad sjetit, bila je neka txt ili neka druga tekstualna datoteka negdje u C:\Windows, system ili system32 ne znam sad i onda si u nju upiso šta oćeš da blokira, tj. koje stranice.

kad nađem napišem ti

edit: evo našao, odi u C:\WIndows\System32\Drivers\etc i datoteku hosts otvori notepadom i tu uneseš stranicu

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.10.2008 18:11 (Val).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A programi za kontroliranje web stranica?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Molim vas ljudi za pomoć... zaista bi mi trebali odgovori za gore navedena pitanja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja ti znam jedan siguran i 100% djelotvoran program (Znam to ...jer sam ga isprobao...) sad cu ti napisati link...

http://www1.k9webprotection.com/get-k9-web-protection-free

Hack www.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice