- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čudno,ja sam imao problema s IE..ali ne takvih,na više kompova..
drugi browser radi normalno?
Neznam meni se to isto nikad nije događalo iako sam imao problema sa ie. Neki čudni slučaj da ti u jednoj temi otvori ljepo a u drugima sve okolo sivo.
Nitko nezna koji bi mogao biti problem,nit nitko nije imao takav problem????????????
Nitko nezna koji bi mogao biti problem,nit nitko nije imao takav problem????????????
IE koristim samo sa skidanje firefoxa,na forumu samo problemi s njim..
jesi skenirao komp s nečim,ako jesi s čim?
IE koristim samo sa skidanje firefoxa,na forumu samo problemi s njim..
jesi skenirao komp s nečim,ako jesi s čim?
Ma imam eseta a i windowsi su instalirani jučer i od danas sre*.
Samo na ovoj temi mogu vidjet normalno slike,na drugim temama isto vidim sliku al okolo sve sivo.
Meni je ok prikazivao slike samo meni nije pokazivao ovaj popis "najsvježijih" tema sa desne strane, i očajne performanse u flashu kao i slične stvari kao i tebi (crno oko slike).
Ma ie nekoristim odavnooo. Šestica mi je i bila najbolja.
Meni je ok prikazivao slike samo meni nije pokazivao ovaj popis "najsvježijih" tema sa desne strane, i očajne performanse u flashu kao i slične stvari kao i tebi (crno oko slike).
ma to je to,s IE na svakom kompu problemi(s forumom),a s firefoxom nigdje..takva su moja iskustva...
sa 7-micom i sa 8-micom
EDIT:osmicu nisam ni uzeo,jer sam čuo da radi probleme
Iz windowsa 7 se da potpuno ukloniti IE a to ču vjerovatno i učiniti i instalirati FF.
Kratko i jasno klik i to je sve.
Iz windowsa 7 se da potpuno ukloniti IE a to ču vjerovatno i učiniti i instalirati FF.
pa ne moraš zbog toga deinstalirat,skini firefox i koristi njega..
pa ne moraš zbog toga deinstalirat,skini firefox i koristi njega..
Ma nevolim imat više browseri zato sam do sad bio na IE.Pa neču ga deinstalirat windows 7 ima da ga možeš potpuno maknut ali ga možeš kasnije i vratit
ma ostavi ga,ako je to jedini problem..
i skidaj odavde :
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html
IE je bitan za telebanking,ako to koristiš,inače ti je dovoljan firefox..
dva browsera moraš imat..
i skidaj odavde :
LOL - kako ti to misliš da "pirat" treba IE za telebanking? Valjda on koristi neki backdoor ulaz, kada diže lovu u banci?
Zaključimo - tema je besmislena! Pa ide pod lock...
Ma ako čovjek neče neče, pusti ga zna što radi.
i skidaj odavde :
Što je telebanking i zašto bi morao imat dva browsera??