imam doma laptop (bratov), sa ugrađenom wifi karticom. ali problem je da na glavnom PC-u nema wifi kartice, niti rutera tak da nemrem s njega wifi signal slati. sad kako da složim da mi laptop šalje wifi ? trebam za iPhone, da skinem nešto s Cydie. ? a internet na PC-u i na lapu mogu jedino prek kabela
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imas ruter jel? laptop i komp su ti spojeni zicom ok...udi u postavke rutera i tamo ukljuci wifi i onda ces moc spajat i iphone i laptop bezicno...u postavke rutera ulazis obicno tako da u mozzili il sta vec koristis da ides na internet upises gore umjesto linka 192.168.1.1...
kupi si ruter i postedi nas muka :D
imam doma laptop (bratov), sa ugrađenom wifi karticom. ali problem je da na glavnom PC-u nema wifi kartice, niti rutera tak da nemrem s njega wifi signal slati. sad kako da složim da mi laptop šalje wifi ? trebam za iPhone, da skinem nešto s Cydie. ? a internet na PC-u i na lapu mogu jedino prek kabela
Ako sam te ja dobro skužio, ti nemaš wifi na ruteru. Spoji laptop žicom na njega i napravi ad-hoc konekciju u windowsima (i uključi internet sharing na tu ad-hoc mrežu)
brzi sam :P
Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu