Internet bez žice

poruka: 7
|
čitano: 2.160
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Internet bez žice

imam doma laptop (bratov), sa ugrađenom wifi karticom. ali problem je da na glavnom PC-u nema wifi kartice, niti rutera tak da nemrem s njega wifi signal slati. sad kako da složim da mi laptop šalje wifi ? trebam za iPhone, da skinem nešto s Cydie. ? a internet na PC-u i na lapu mogu jedino prek kabela

Tetoviram kurve lemilicom:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Internet bez žice

imas ruter jel? laptop i komp su ti spojeni zicom ok...udi u postavke rutera i tamo ukljuci wifi i onda ces moc spajat i iphone i laptop bezicno...u postavke rutera ulazis obicno tako da u mozzili il sta vec koristis da ides na internet upises gore umjesto linka 192.168.1.1...

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Internet bez žice

kupi si ruter i postedi nas muka :D

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Internet bez žice
pa cekaj kakav onda to internet ima ak nema rutera niti mogucnost bezicnog spajanja na kompu?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Internet bez žice

evo ti ovo, nije skupo

edit: probaj ovaj tutorial s hotspotom prije kupovanja rutera s wifi-om

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 16:15 (Rasho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Internet bez žice
gave233 kaže...

imam doma laptop (bratov), sa ugrađenom wifi karticom. ali problem je da na glavnom PC-u nema wifi kartice, niti rutera tak da nemrem s njega wifi signal slati. sad kako da složim da mi laptop šalje wifi ? trebam za iPhone, da skinem nešto s Cydie. ? a internet na PC-u i na lapu mogu jedino prek kabela

Ako sam te ja dobro skužio, ti nemaš wifi na ruteru. Spoji laptop žicom na njega i napravi ad-hoc konekciju u windowsima (i uključi internet sharing na tu ad-hoc mrežu)

http://nighthawk-software.blogspot.com/
15 godina
Internet bez žice

brzi sam :P

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice