ovak, reinstaliro sam windowse i napravio sam ocito premalu particiju c:/ i sad me zanima jer mogu nekak internet explorer 8 instalat na neku drugu particiju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko ja znam ne. zašto ne povečaš particiju?
Ja neznam koji je razlog opće da napraviš tako malo particiju da ti jedva windowsi stanu gore?
Pa ja na sistem particiji imam najviše mjesta,200gb, a d mi je 110gb i x mi je 160gb.
Nije ti lakše da ti sve samo instalira ljepo na c i gotvo, ondasno za sistem particiju ostavi dosta mijesta da može lakše raditi.
a jbga, nisam mislio o tome kad sam instaliravo ponovno..:S se moze nekak povecat particija bez brisanja podataka na njoj?
http://download.cnet.com/Easeus-Partition-Master-Home-Edition/3000-2248_4-10863346.html Dobro besplatno riješenje.
ja za igranje sa particijama koristim linux live cd (gparted) i radi odlično. možda da ti netko predlozi jednostavniji program/način.
kako da namjestim da mi zapamti lozinke na internet exploreru 8 ? Svaki put moram upisivat, a prije mi je uvijek povajljivao prozor sa remember i dont remember. Ako netko zna neka pomogne
-isključi automatsko brisanje kod izlaska... (izbor je ili sigurnst ili komocija, oboje nije opcija.)
sry ali moze li to malo konkretnije
sry ali moze li to malo konkretnije
-properties od ie, opcija General/browsing history..., također povezano security, privacy, content(tu je autocomplete i passwords..) ... jednostavno podesi opcije.
tools>internet options>advanced>reset..
ako si dovoljno ljut
uostalom vidi sam..šta resetira,a šta čuva..