“Hakiran” nethr mail
- poruka: 5
- |
- čitano: 2.112
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pitanje je zasto si ovo tu uopce i stavio ?
Jesi koristio istu tu lozinku i za gmail (koja je BTW procurila 5 puta, vidi slike)? Promijeni lozinke na oba maila (savjet: stavi neke neprobojnije kombinacije) i trebao bi biti miran.
Jesi koristio istu tu lozinku i za gmail (koja je BTW procurila 5 puta, vidi slike)? Promijeni lozinke na oba maila (savjet: stavi neke neprobojnije kombinacije) i trebao bi biti miran.
Ma jesam, ali ta je bila davno prije. Jasan mi je ovaj spam, samo mi je nejasno da piše ta lozinka, koja je cak mislim i bila u tom trenutku kada mi je mail poslan. Ne koristim bas taj mail, ali reko da se nije to proširilo još negdje...
Pozz, otvorio sam nethr mail nakon 20-tak dana i dobio nekakve poruke da je mail hakiran i da traže da im uplatim lovu, te u mailu čak piše i moja lozinka....
da li je netko dobio isti mail?
To je česti scam. Traži da mu platiš kako ne bi objavio neke stvari o tebi. Dobio sam bio isti mail prije nekih godinu dana. Išao sam istraživati na internetu i pokazalo se da mnogi to dobijaju. Ja sam obrisao mail i ništa nisam platio.