Google drive problemi

poruka: 6
|
čitano: 3.721
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Google drive problemi

imam jedan problem sa google driveom,

prebacio sam si film u google mapu (na računalu) i kad ga idem gledati na tabletu ne pokreće mi podnaslove, skinuo sam si bs player no moram ga cijelog skinuti sa drivea da bih ga uopće pokrenuo u bs playeru (no onda google drive gubi svoj smisao)

da li se itko malo više pozabavio ovim problemom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Google drive problemi

Gledanje direktno sa servera je moguće putem Google Drive web stranice. No, prvo provjeri podržava li Google Drive format tvog filma i može li ga streamat.

Video files in Google Drive

View images, videos, documents, and other files in Drive

Čisto informativno. Stream koji gledaš prek interneta se isto prvo skida, samo ne u folder koji ti želiš, nego u privremeni cache. Dođe ti skoro na isto. Uostalom, nije li jednostavnije(i brže) prebacit film na usb stik, pa na tablet?

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 12:33 (D1001).
12 godina
neaktivan

pokrenem ja film na tabletu samo mi se ne pokrenu i podnaslovi skupa s filmom, mislio sam da li ima koja opcija da se učitaju posebno podnaslovi, nemogu naći tu opciju..

pa brže mi je ovako.. samo stavim filmove u google drive folder na kompu, otvorim google drive folder na tabletu i samo play, nikakvi kabeli, prebacivanje vamo-tamo, skidanje-brisanje...

15 godina
15 godina
neaktivan
Google drive problemi

Pozdrav. Nužna mi je dnevna(tj. da se vrti non stop) sinkronizacija/back up desktopa.
Igram se sa google driveom vec par dana i ne znam je li to do davatelja usluge(t-com) ili do google drivea ali nisam bas zadovoljan jednostavno se ne uploada pogotovo mape u mapama ili neke vece fotografije, stalno stane, nema obaviijesti preglednih...
Molio bih vas preporuke.(budžet 0kn)

Coca-Cola je Najpoznatije piće, a ujedno i druga najpoznatija riječ na svijetu - odmah poslije riječi OK.Njezina je formula jedna od najvećih svjetskih tajni.U Brazilu se smatra da je Cola afrodizijak
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
meluka kaže...

Pozdrav. Nužna mi je dnevna(tj. da se vrti non stop) sinkronizacija/back up desktopa.
Igram se sa google driveom vec par dana i ne znam je li to do davatelja usluge(t-com) ili do google drivea ali nisam bas zadovoljan jednostavno se ne uploada pogotovo mape u mapama ili neke vece fotografije, stalno stane, nema obaviijesti preglednih...
Molio bih vas preporuke.(budžet 0kn)

http://mediafire.com (50 GB besplatnog prostora), također ima aplikaciju za desktop koja automatski radi backup

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.2.2014 20:56 (Stiven).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice