Dakle pojavljuje mi se ova slika često,probao sam instalirati chrome opet ali ne uspijeva,zivcira me jer nesto radim ili gledam i samo mi dode ova glupost pa moram refresat str.Molim vas pomozite mi. http://upload.slike.com/slike/NVvFT.png
Google Chrome problem
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.569
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma nemoj ni slučajno napisat malo više informacija. Ja već po slici znam o čemu se radi!
pa sta da jos napisem,cesto mi dode ako otvorim vise tabova pa ne ulazim na njih,imao sam problem i sa onim shockwave player has crashed pa sam iskljucio shockwave u pluginsima i ne dolazi mi taj problem ali sad se pojavio ovaj novi...neznam jel to ima veze s tim
A da mi neko molim vas odgovori?
@Đorđ
Poruka "O, ne!"
Chrome - Rješavanje problema
@jaxx55 provjeri datum i vrijeme u Win i u Bios-u.
p.s. Čisto informativno. Tijekom surfanja šaljete određene podatke Google-u. Postoje alternative bazirane na Chromiumu gdje su te stvari izbačene.
u biosu je sve u redu isto tak i na winu
imam jos jedno pitanje...vecina aplikacija mi se nece otvoriti niti do kraja ucitati dal je to problem u browseru ili necem drugome
Na ovakvo općenito pitanje teško je dati odgovor. Ako se problem pojavljuje i u drugim browserima koje koristiš, moguće je da nešto ne štima sa Windowsima ili sa vezom prema internetu.
brijem da su onda windowsi jer mi na mozili isto nece