Da li netko koristi njihove usluge?
Reklamiraju se kao No1.
Da li netko koristi njihove usluge?
Reklamiraju se kao No1.
Za najobičnije stvari da, sve nešto zahtjevnije imao sam tonu problema i više me ne zanimaju, dođu mi klijenti koji imaju problema i onda im moram objašnjavat. I onda ih selim drugima, samo gnjavaže bezveze.
Oni normalno da puno zarađuju jer ima tonu ljudi kojima ništa više ne treba od 2-3 html stranice i to je to. A supportu ni ne treba govorit, sve takve "korporacije" su automatika, da ti išta pogledaju ili srede načekat ćeš se dugo.
Ja sam gledao ovu unlimited varijantu klik...
Što mislite o tome?
Kod takvih stvari nikad nista nije unlimited.
Za neke "obicne" stranice s par stotina posjetitelja je dovoljan i economy..mozda delux plan. Unlimited ti je nepotreban jer ako ti treba vise od 150GB prostora i 1.5TB prometa mjesecno onda ti taj unlimited nije dovoljan.
želio bih imati prostor na webu za 10ak stranica, nešto joomla, nešto html, a možda i .net
Što vi predlažete kao rješenje za hosting?
Joj popiz*it cu. Napravio sam account na go daddy i kupio hosting za website ali sam sifru zaboravio, i trazi me username i email adress on file, kaj im to znaci? Email mi ne zeli primiti
Mislim da ovako ide za mail adreseu:
Ako kupis domenu, npr. "pero.com"
onda ti mail ide: *nešto@pero.com
*ovo "nešto" ti stavis kako zelis, jel.
---------------------------------------------------
Htio bih još nadodati da sam citao dosta slucajeva da kada na Go Daddy idete provijerisit dostupnost domene, primjerice "pero.com"
i onda u tom trenutku nije zauzeta, ali zato kada ju idete registrirati pise vam da je zauzeta jer se Go Daddy-u svidi ime i onda ju vi morate otkupiti...
Ne mora biti da ce vam se to dogoditi, ali samo sam spomenio ...
Mislim da ovako ide za mail adreseu:
Ako kupis domenu, npr. "pero.com"
onda ti mail ide: *nešto@pero.com
*ovo "nešto" ti stavis kako zelis, jel.
---------------------------------------------------
Htio bih još nadodati da sam citao dosta slucajeva da kada na Go Daddy idete provijerisit dostupnost domene, primjerice "pero.com"
i onda u tom trenutku nije zauzeta, ali zato kada ju idete registrirati pise vam da je zauzeta jer se Go Daddy-u svidi ime i onda ju vi morate otkupiti...
Ne mora biti da ce vam se to dogoditi, ali samo sam spomenio ...
Odkud ja znam to nesto kada me nije ni pitalo. Popiz?dit cu kako su to zakomplicirali.
Haha, ovaj moj post se odnosio na pitanje od DommY-a u vezi mail adrese koju ce dobiti...
Rijesio.
Rijesio.
Da si napisao kako si riješio, možda bi bilo korisno nekome tko će čitati temu ubuduće.
Javio se supportu na chat. Toliko forsiraju da ih se nazove a kud cu ja zvati osim sa skype-a - na kojem nemam nijedan € niti subscription... :)