Poštovani, zanima me dali ima za Gmail "plugin" za (zvučnu, vizualnu) dojavu nove pristigle pošte?
Tražio sam po netu al bez uspijeha
Poštovani, zanima me dali ima za Gmail "plugin" za (zvučnu, vizualnu) dojavu nove pristigle pošte?
Tražio sam po netu al bez uspijeha
imaš ovaj Gmail checker add-on za Crome , radi super, ima zvuk , možeš mu odobrit da radi u pozadini i kad je Crome ugašen , imaš notifikacije na desktopu kao mali pop-up iznad taskbara
imaš ovaj Gmail checker add-on za Crome , radi super, ima zvuk , možeš mu odobrit da radi u pozadini i kad je Crome ugašen , imaš notifikacije na desktopu kao mali pop-up iznad taskbara
A dal ima nešto slično tome za Firefox ?
Ima.
Ima.
Molim te možeš mi dati link za taj plugin
Ima.
Tools>Add-ons>gore desno upišešGmail Checker
Zatim dobiješ ovu sliku;
..i lijepo si ga instaliraš.
Ako ti dam direkt -link nećeš nikada naučiti. https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/gmail-checker/
Molim lijepo.
Ima.
Tools>Add-ons>gore desno upišešGmail Checker
Zatim dobiješ ovu sliku;
..i lijepo si ga instaliraš.
Ako ti dam direkt -link nećeš nikada naučiti. https://addons.mozilla.org/en-us/firefox/addon/gmail-checker/
Molim lijepo.
Kako se postavi da mi notifikacija dolazi na radnu površinu i dal se može postaviti da obavjesti dolaze i kada nisam prijavljen na gmail ?
znam da nije to to što tražiš ali možda ti pomogne google talk? onaj balončić na desktop toolbaru ti dojavljuje kada ti dođe mail
Jednostavno rečeno, NE !
Jednostavno rečeno, NE !
Nije mi to potrebno onda, onda mi je lakše da provjerim putem web sučelja "novu" pristiglu poštu.
Pokušat ću sa Thunderbirdom :)
Nije mi to potrebno onda, onda mi je lakše da provjerim putem web sučelja "novu" pristiglu poštu.
Zašto ?
Instaliraj si za firefox X-notifier, ima podršku za većinu mail servisa pa i POP 3.
Kad si u Firefoxu jednostavno ti stigne obavijest da ti je stigao mail i to na bilo koji Yahoo, hotmail, g-mail, POP 3 itd.
Zašto ?
Instaliraj si za firefox X-notifier, ima podršku za većinu mail servisa pa i POP 3.
Kad si u Firefoxu jednostavno ti stigne obavijest da ti je stigao mail i to na bilo koji Yahoo, hotmail, g-mail, POP 3 itd.
A dal moram biti stalno "prijavljen" na Gmail ili ne ?
A dal moram biti stalno "prijavljen" na Gmail ili ne ?
Vidi, taj add-on radi unisono s GMail servisom i čim ukucaš peroperic@gmail.com u X-notifier ti više ne moraš ići na Sign Up na G-Mail servisu. On ga automatski "uvijek" prepozna i redovito te obavijesti o novoj pošti balončićem i zvučnim signalom s kojeg maila ti je stigla poruka i koliko njih.
Evo ti gmail checker za Windows 7 sidebar. Uredno javlja zvučno i vizualno (podesiš boju):
Download (makni kvačicu sa njihovog download managera)Eto, Šumaher našao još bolje rješenje da ni ne ulaziš u preglednik.
Jednostavno rečeno, NE !
Thunderbird ti nije baš pouzdan.. Meni se znalo dogoditi da primatelj uopće ne dobije moj mail a kod mene piše da je poslano..
Thunderbird ti nije baš pouzdan.. Meni se znalo dogoditi da primatelj uopće ne dobije moj mail a kod mene piše da je poslano..
Jel ti to ozbiljno ili se za.ebavaš? To nema nikakve veze sa Thunderbirdom, niti sa bilo kojim drugim email klijentom. Već je najvjerojatniji krivac neki od mail servera.
Jednostavno rečeno, NE !
Za sada sam zadovoljan ovime "Gadgetom" za Gmail
Jel ti to ozbiljno ili se za.ebavaš? To nema nikakve veze sa Thunderbirdom, niti sa bilo kojim drugim email klijentom. Već je najvjerojatniji krivac neki od mail servera.
ne znam do cega je ali znam da ga vise ne koristim..
ne znam do cega je ali znam da ga vise ne koristim..
To je u redu, samo ako ti se tako nešto ponovi, bilo kada, da znaš da nije email klijent kriv, nego gotovo sigurno neki od email servera.
Ekipa koristiosam onaj Gmail gadget, i sve je bilo super, i danas sam uključio da mi anto-virus skenira komp i nakon skeniranja nemogu više koristit Gmail gadget
Pokušao sam ga izbrisati pa opet instalirati ali bez uspješno
Samo mi se prikazuje mali bjeli kvadratić na mjestu gadgeta kada je stavljen na radnu površinu
(vidi sliku)
Probaj rješenje sa ove stranice:
http://www.sevenforums.com/tutorials/140358-gadgets-not-displaying-correctly-windows-7-fix.html
Probaj rješenje sa ove stranice:
http://www.sevenforums.com/tutorials/140358-gadgets-not-displaying-correctly-windows-7-fix.html
Hvala, sada sve opet radi