Gmail password problem

poruka: 22
|
čitano: 7.518
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Gmail password problem

Evo ovako sada sam išao vidjeti dali imam e-mailova kad ono odlogiran je račun i ja se probam logirat ispiše lozinka ili korisničko ime nevalja,ja se probam sa drugim računom logirat opet probam sa trečim i opet i non stop mi to izbacuje,može li mi ko pomoć? HVALA! HITNO!

atom kaže... Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat .....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gmail password problem

proba za početak obrisat cookies-e, a onda proskeniraj sam malwarebytes

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
RE: Gmail password problem
mind_challenge kaže...

proba za početak obrisat cookies-e, a onda proskeniraj sam malwarebytes

Proskeniran je malwarebytesom a sada ću cookiese

RoTT kaže...

Mato,Mato...

Ako nemaš šta pametnije reć onda nemoj spamat i javljat se!

atom kaže... Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat .....
15 godina
protjeran
Gmail password problem

S ccleaner sam išao cookie i nema niti nijednog kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Svjetleci Ventilator kaže...

S ccleaner sam išao cookie i nema niti nijednog kako?

kad ti se automatski brišu kod zatvaranja browsera

15 godina

Probaj se ulogirat preko ovih adresa:

http://mail.google.com/mail/?labs=0

https://mail.google.com

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 12:26 (deadman).
15 godina
protjeran
Gmail password problem

Evo i facebook mi je neko provalio i ušao? KAKOOOO?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

jesi mozda negdje ostavljao podatke, tj. jesi li pao mozda na one fore pogledaj tko ti gleda profil i te spike?

15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

jesi mozda negdje ostavljao podatke, tj. jesi li pao mozda na one fore pogledaj tko ti gleda profil i te spike?

Ulazio sam u takve grupe,i frend je poslao neku spiku kao za 1.000.000 na pokeru i ja to otvorio i kaže spalio sam te neka poruka i neka slika dođe i ništa drugo,može li mi netko reći šta da radim sada? potrebna mi je ta gmail adresa.

17 godina
mind_challenge kaže...

Ulazio sam u takve grupe,i frend je poslao neku spiku kao za 1.000.000 na pokeru i ja to otvorio i kaže spalio sam te neka poruka i neka slika dođe i ništa drugo,može li mi netko reći šta da radim sada? potrebna mi je ta gmail adresa.

ccc, moras pazit malo, a nista, zali se njima i reci da ti je acc. ukraden, valjda ces nesto rjesiti

15 godina

Ako si stavio drugu e-mail adresu kada si radio račun na GMailu, ispuni ovo i poslat će ti link za resetiranje passworda.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
15 godina
protjeran
deadman kaže...

Ako si stavio drugu e-mail adresu kada si radio račun na GMailu, ispuni ovo i poslat će ti link za resetiranje passworda.

Ima veliki problem,sve gmail adrese su povezane,znaći 1 gmail je napravljen na @os.t-com.hr a 2 gmail na 1 gmail....i tako se vežu redom.

15 godina

Ispuni ovaj obrazac.

15 godina
protjeran
Gmail password problem

Sada sam router resetiro pa da nemogu oni doć do IP adrese pa da upadnu opet,to 1 a sada sam ispunio obrazac.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
deadman kaže...

Ispuni ovaj obrazac.

Hvala ti puno! Evo sve radi i preusmjerio sam sve e-mailove na glavne e-mailove.Hvala još jednom.Može lock problem rješen!

15 godina
protjeran
Gmail password problem

1.oprostite na caps locku

2.MOLIM VAS POMOZITE KAKO DA VRATIM LOZINKU SA WINDOWS LIVE HOTMAIL? PROMJENILI SU MI ZAMJENSKU ADRESU E-POŠTE.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
16 godina
neaktivan
Gmail password problem

Ja sam maloprije otvorio novi gmail account, izađem i više mi ne želi prijavit se... Piše;Račun je privremeno onemogućen. i traži broj mobitela. Misli mnemoguće da mi je netko ukrao acc u roku sat vremena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vjerojatno ti nitko nije ukrao acc, već ti se u međuvremenu promijenila IP adresa. Naime, ako Google detektira da se IP adresa promijenila prilikom zadnjeg logiranja i slijedećeg u kratkom vremenu, automatski privremeno onemogući acc.

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.7.2010 14:18 (deadman).
16 godina
neaktivan
Gmail password problem

aha, da to je to, sad su vratili kad sam im poslao mejl

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gmail password problem

Bok!

imam jedan problem, i htjela bih vas pitati mozete li mi ikako pomoci.

naime, jedna osoba mi je napravila lazan profil Facebook, i salje ljudima poruke u moje ime. pa me zanima moze li se ikako provaliti u Gmail. ?
Hvala! :) 

blondie

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Gmail password problem
blondie kaže...

Bok!

imam jedan problem, i htjela bih vas pitati mozete li mi ikako pomoci.

naime, jedna osoba mi je napravila lazan profil Facebook, i salje ljudima poruke u moje ime. pa me zanima moze li se ikako provaliti u Gmail. ?
Hvala! :) 

Prijavi taj profil facebooku i reci da se predstavlja kao lažna osoba, pošalji link još nekim prijateljima i to riješi facebook vrlo brzo.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice