Evo ovako sada sam išao vidjeti dali imam e-mailova kad ono odlogiran je račun i ja se probam logirat ispiše lozinka ili korisničko ime nevalja,ja se probam sa drugim računom logirat opet probam sa trečim i opet i non stop mi to izbacuje,može li mi ko pomoć? HVALA! HITNO!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
proba za početak obrisat cookies-e, a onda proskeniraj sam malwarebytes
proba za početak obrisat cookies-e, a onda proskeniraj sam malwarebytes
Proskeniran je malwarebytesom a sada ću cookiese
Mato,Mato...
Ako nemaš šta pametnije reć onda nemoj spamat i javljat se!
S ccleaner sam išao cookie i nema niti nijednog kako?
S ccleaner sam išao cookie i nema niti nijednog kako?
kad ti se automatski brišu kod zatvaranja browsera
Evo i facebook mi je neko provalio i ušao? KAKOOOO?
jesi mozda negdje ostavljao podatke, tj. jesi li pao mozda na one fore pogledaj tko ti gleda profil i te spike?
jesi mozda negdje ostavljao podatke, tj. jesi li pao mozda na one fore pogledaj tko ti gleda profil i te spike?
Ulazio sam u takve grupe,i frend je poslao neku spiku kao za 1.000.000 na pokeru i ja to otvorio i kaže spalio sam te neka poruka i neka slika dođe i ništa drugo,može li mi netko reći šta da radim sada? potrebna mi je ta gmail adresa.
Ulazio sam u takve grupe,i frend je poslao neku spiku kao za 1.000.000 na pokeru i ja to otvorio i kaže spalio sam te neka poruka i neka slika dođe i ništa drugo,može li mi netko reći šta da radim sada? potrebna mi je ta gmail adresa.
ccc, moras pazit malo, a nista, zali se njima i reci da ti je acc. ukraden, valjda ces nesto rjesiti
Ako si stavio drugu e-mail adresu kada si radio račun na GMailu, ispuni ovo i poslat će ti link za resetiranje passworda.
Ako si stavio drugu e-mail adresu kada si radio račun na GMailu, ispuni ovo i poslat će ti link za resetiranje passworda.
Ima veliki problem,sve gmail adrese su povezane,znaći 1 gmail je napravljen na @os.t-com.hr a 2 gmail na 1 gmail....i tako se vežu redom.
Sada sam router resetiro pa da nemogu oni doć do IP adrese pa da upadnu opet,to 1 a sada sam ispunio obrazac.
Ispuni ovaj obrazac.
Hvala ti puno! Evo sve radi i preusmjerio sam sve e-mailove na glavne e-mailove.Hvala još jednom.Može lock problem rješen!
1.oprostite na caps locku
2.MOLIM VAS POMOZITE KAKO DA VRATIM LOZINKU SA WINDOWS LIVE HOTMAIL? PROMJENILI SU MI ZAMJENSKU ADRESU E-POŠTE.
Ja sam maloprije otvorio novi gmail account, izađem i više mi ne želi prijavit se... Piše;Račun je privremeno onemogućen. i traži broj mobitela. Misli mnemoguće da mi je netko ukrao acc u roku sat vremena.
Vjerojatno ti nitko nije ukrao acc, već ti se u međuvremenu promijenila IP adresa. Naime, ako Google detektira da se IP adresa promijenila prilikom zadnjeg logiranja i slijedećeg u kratkom vremenu, automatski privremeno onemogući acc.
aha, da to je to, sad su vratili kad sam im poslao mejl
Bok!
imam jedan problem, i htjela bih vas pitati mozete li mi ikako pomoci.
naime, jedna osoba mi je napravila lazan profil Facebook, i salje ljudima poruke u moje ime. pa me zanima moze li se ikako provaliti u Gmail. ?
Hvala! :)
Bok!
imam jedan problem, i htjela bih vas pitati mozete li mi ikako pomoci.
naime, jedna osoba mi je napravila lazan profil Facebook, i salje ljudima poruke u moje ime. pa me zanima moze li se ikako provaliti u Gmail. ?
Hvala! :)
Prijavi taj profil facebooku i reci da se predstavlja kao lažna osoba, pošalji link još nekim prijateljima i to riješi facebook vrlo brzo.