Gmail chat

poruka: 7
|
čitano: 3.589
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Gmail chat

zanima me sljedeće- osoba s kojom sam chatala obrisala me s liste. tako tvrdi. da me obrisala i da ne prima moje chat poruke. međutim, ja je vidim online.

zar ne bi trebala se prikazivati mi offline, siva ikonica, a ne zelena, ako je već zelena kako to da ne prima moje poruke i ne vidi kad sam online?

zanima me da li je to moguće tehnički da i dalje vidim osobu online, iako me obrisala s kontakata, ali da ona ne vidi i ne prima moje chatove?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gmail chat

Kako namjestit da mi se osobe kojima sam poslao mail ne pojavljuju na Chat listi?

Razer_Copperhead

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Gmail chat
Razer_Copperhead kaže...

Kako namjestit da mi se osobe kojima sam poslao mail ne pojavljuju na Chat listi?

i mene to zanima ... sastrane stavim ''ne prikazuj nikada'' i opet su mi na listi ...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
17 godina
neaktivan
Gmail chat

Što nitko ne zna ili se ne može?

Razer_Copperhead

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bojim se da se ne moze...

ALI ako se moze, neka netko napise!

Time is what happens between mistakes
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...
Razer_Copperhead kaže...

i mene to zanima ... sastrane stavim ''ne prikazuj nikada'' i opet su mi na listi ...

One koje sam označio u mojoj chat listi da mi se više ne prikazuju, pri slijedećem logiranju u gmail mi se i ne prikazuju.

17 godina
neaktivan
Gmail chat

Nekima ne radi, kao sto je gore napisano. Meni doduse radi, ali mi je glupo da mi se nepozvani uopce pojavljuju na listi, bez mojeg odobrenja.

Time is what happens between mistakes

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice