Freelance, paypal, pausalni i poticaji

poruka: 2
|
čitano: 1.166
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
neaktivan
offline
Freelance, paypal, pausalni i poticaji

Pozdrav, trebam savjet za jednu specificnu situaciju. 

 

Prije par mjeseci sam dao otkaz i krenuo sa freelance radom. Namjera od pocetka mi je bila otvoriti obrt i ostvariti poticaje za isti. Ovaj dio oko poticaja se vec oduzio na par mjeseci i sad jos cekam. 

Uglavnom u meduvremenu sam radio i zaradio dosta novaca koji je stizao na paypal. Ćuo sam da prate račune pa nisam dizao nista sa njega te uglavnom sav novac koji sam zaradio sam potrosio preko paypala i odredeni dio mi je ostao na njemu. 

 

Jučer sam dobio sljedeću poruku od paypala i moram priznat da sam se lagano uplasio "In compliance with regulatory requirements, we need some additional information to confirm your identity as the account owner. Please confirm your identity at dashboard.". 

Inicijalni plan mi je bio isplatiti novac kada otvorim obrt no ako porezna ima uvid u paypal znat ce da se ovo desilo prije otvaranja istog. Također ako i dobijem te poticaje a oni skuze da sam dobio novac za vrijeme trazenja vjerovatno ce trazit povrat za te iste poticaje. 

 

Ne znam što bi mi vi savjetovali kao korake za rezoluciju ovog problema. Dali je sad još moguće prijaviti zaradu od prije 4 mjeseca i jednostavno ne uzeti poticaje kako bi se izbjegle neugodnosti i slično. I što im točno znači ova poruka od paypal-a dali mi je mozda bolje ne potvrditi identity i ostaviti vecu svotu gore dali me to mozda rjesava problema. 

 

Iskreno znam da sam se uvalio u sranje al evo bilo kakva pomoc je dobrodosla.

 
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
offline
Freelance, paypal, pausalni i poticaji

Dobro ti provjeri odakle ti je stigla poruka, dolazile su mi slične na email, pokusaj prevare.

Mamija_BiH
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice