Flat VS 10GB

poruka: 36
|
čitano: 6.201
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Flat VS 10GB

Koristim HT Mostar. Trenutacno imam 13GB prometa (brzina je na slici). Uvijek dodjem do zadnjeg MB-a i stedim cijeli mjesec. Placam 35KM (125Kn).

Stigla je nova ponuda danas sa racunom, flat za 40KM (144Kn).

Brzina je deklarirana na 1024/128 (kbit/s).

Hocu li osjetiti smanjenje brzine u svakodnevnom radu, da li moguce igrati online sa ovakvom brzinom?

Postoji li program s kojim cu ograniciti sadasnju brzinu, tako da vidim kako ce mi biti?

Koje su posljedice i da li je moguce raskinuti ugovor?

Sta vi mislite?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 16:26 (Mentalist).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Flat VS 10GB

Nema slike :(

Sta oni nemaju neku vecu brzinu za ponudit

EDIT: evo je tak i meni nece prihvatit nekad moram stavljat po tri puta

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 16:29 (Skizzy).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Flat VS 10GB
Skizzy kaže...

Nema slike :(

Khm, khm.

15 godina

Mozes sa net limiterom to namjestit! ako se nevaram

http://www.netlimiter.com/

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Ne podrzava Windows 7.

15 godina
Flat VS 10GB

Imas li mogucnost preci na mtel?, ja placam 25km + pdv 1024/128 flat i sasvim je ok, sve igre idu glatko preko neta

http://singlenesia.com/eris/w
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 16:45 (pirat01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
pirat01 kaže...

Imas li mogucnost preci na mtel?, ja placam 25km + pdv 1024/128 flat i sasvim je ok, sve igre idu glatko preko neta

Mtel nije dostupan na mom podrucju.

Znaci brzina ti je ista kao ona koju bih ja imao.

Kakvo je ucitavanje videa?

15 godina
Mentalist kaže...
pirat01 kaže...

Mtel nije dostupan na mom podrucju.

Znaci brzina ti je ista kao ona koju bih ja imao.

Kakvo je ucitavanje videa?

Uglavnom pjesme slusam, naravno one kod kojih je samo pozadina i naslov pjesme ili slike, ide lako, tj skoro se odmah stream-a do kraja, dakle nema problema

medjutim kod spotova se mora malo na pocetku streamati, ako hoces da gledas bez stekanja, ja nikada ne pustim da se stream-a vec odmah gledam, i primjetio sam da mi uopste ne smete zastajkivanje sto znaci da ga i nema puno, mozda 2-3x max

gledanje na visokim rezolucijama (iznad 360) mozes zaboraviti, koliko god pustio da se streama opet ce nekako zastajkivati

15 godina
protjeran
pirat01 kaže...
Uglavnom pjesme slusam, naravno one kod kojih je samo pozadina i naslov pjesme ili slike, ide lako, tj skoro se odmah stream-a do kraja, dakle nema problema

medjutim kod spotova se mora malo na pocetku streamati, ako hoces da gledas bez stekanja, ja nikada ne pustim da se stream-a vec odmah gledam, i primjetio sam da mi uopste ne smete zastajkivanje sto znaci da ga i nema puno, mozda 2-3x max

gledanje na visokim rezolucijama (iznad 360) mozes zaboraviti, koliko god pustio da se streama opet ce nekako zastajkivati

Oprosti sto sam dosadan, ali kakav tip igara igras?

15 godina
Mentalist kaže...
pirat01 kaže...

Oprosti sto sam dosadan, ali kakav tip igara igras?

Slabo zahtjevne u hardverskom smislu, citaj cs, nfs underground 2 i worms reloaded, sve ih igram preko neta i apsolutno nikakvog laga nema

15 godina
Mentalist kaže...
CroVandal kaže...

Ne podrzava Windows 7.

Kako, a ja ga imam na svojoj Win 7-ici?

17 godina
Flat VS 10GB

Baš sam nešto razgovarao sa prijeteljom vezano uz temu jer nas privlači flat, ali sada nakon što imamo 4mbit, teško je na 1mbit.

Sa 1mbit brzinom ako se dobro sjećam ping u CoD2 nam se kretao oko 80-90 a znao je preći i 100.

Na 4mbit je od 45-55 uglavnom.

Za najnormalnije igranje igara na netu prvenstveno mislim na FPS zbog manjeg pinga bi bilo OK sa 2mbit/256, upload je također bitan.

Sa 1mbit download bi mogao normalno igrati, ali 128 kbit upload je malo.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Flat VS 10GB

sve bi ti bilo puuuuuuuno sporije, bilo bi ti bolje nastaviti štediti prmet sa 13gb i tom brzinom. sa 1mbps nebi uspio potrošiti ni 15gb, presporo je.

Volim jabuke :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

kako ne ja sam znao 50gb dok sam imao!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
odjavljen
boxer kaže...

Baš sam nešto razgovarao sa prijeteljom vezano uz temu jer nas privlači flat, ali sada nakon što imamo 4mbit, teško je na 1mbit.

Sa 1mbit brzinom ako se dobro sjećam ping u CoD2 nam se kretao oko 80-90 a znao je preći i 100.

Na 4mbit je od 45-55 uglavnom.

Za najnormalnije igranje igara na netu prvenstveno mislim na FPS zbog manjeg pinga bi bilo OK sa 2mbit/256, upload je također bitan.

Sa 1mbit download bi mogao normalno igrati, ali 128 kbit upload je malo.

power_user kaže...

sve bi ti bilo puuuuuuuno sporije, bilo bi ti bolje nastaviti štediti prmet sa 13gb i tom brzinom. sa 1mbps nebi uspio potrošiti ni 15gb, presporo je.

Dajte, nebudite smješni. Ping najviše ovisi o stabilnosti veze i udaljenosti servera od hostera (u tom slučaju vjerovatno Mostar). Za igranje ti je sasvim dovoljan 1mbit - Isprobano i u praksi (cod4), a i teoretski.

Operation Flashpoint
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 18:51 (Weky).
17 godina
power_user kaže...

Ma može se otrpilike nekih 80-90GB skinuti mjesečno.

Ja sam sa 2/128 kada je bio flat u akciji svukao 150 GB, ali nisam stalno skidao.

17 godina
neaktivan
power_user kaže...

Da skida maksimalnom brzinom cijeli mjesec (0-24) mogao bi nabiti preko 300GB prometa.

Neznam otkud tebi da nebi mogao potrošiti preko 15 GB

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
Mentalist kaže...

Koristim HT Mostar. Trenutacno imam 13GB prometa (brzina je na slici). Uvijek dodjem do zadnjeg MB-a i stedim cijeli mjesec. Placam 35KM (125Kn).

Stigla je nova ponuda danas sa racunom, flat za 40KM (144Kn).

Brzina je deklarirana na  1024/128  (kbit/s).

Hocu li osjetiti smanjenje brzine u svakodnevnom radu, da li moguce igrati online sa ovakvom brzinom?

Postoji li program s kojim cu ograniciti sadasnju brzinu, tako da vidim kako ce mi biti?

Koje su posljedice i da li je moguce raskinuti ugovor?

Sta vi mislite?

Vrlo nezgodno! I ja sam isto razmišljao prije par dana! No ja sam ipak ostao na svome 20Gb paketu sa 8Mbit. Prvenstveno radi brzine! No kod tebe je na 10 Gb tako da ti je nezgodan promet. No ako skidaš torrente razlika u brzini će ti se itekako osjetiti.

I napomena: Ako misliš uzeti to moraš potpisati ugovor na 12/24 mjeseca.

I vjerujem da će HT Mostar jednog lijepog dana sniziti cijene flata.

Mnoge države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
17 godina
Weky kaže...

Dajte, nebudite smješni. Ping najviše ovisi o stabilnosti veze i udaljenosti servera od hostera (u tom slučaju vjerovatno Mostar). Za igranje ti je sasvim dovoljan 1mbit - Isprobano i u praksi (cod4), a i teoretski.

Jeste dovoljan za igranje, ali nije baš optimalno.

128 kbit uploada je slabašno...

15 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

No ako skidaš torrente razlika u brzini će ti se itekako osjetiti.

Iskreno, filmove ne mogu skinuti ako zelim pogledati par puta Youtube... Igre ne mogu, koristim torrent sistem ali vrlo rijetko (poznam teoriju).

Razlika ce se osjetiti u brzini, ali i u kolicini...

P.S.

I sto se tice raskida ugovora, zna li netko?

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.10.2010 19:00 (Mentalist).
17 godina
Mentalist kaže...
captain_soap_McTawish kaže...

No ako skidaš torrente razlika u brzini će ti se itekako osjetiti.

Iskreno, filmove ne mogu skinuti ako zelim pogledati par puta Youtube... Igre ne mogu, koristim torrent sistem ali vrlo rijetko (poznam teoriju).

Razlika ce se osjetiti u brzini, ali i u kolicini...

P.S.

I sto se tice raskida ugovora, zna li netko?

Plaćaju se penali. Raskineš ugovor, ali moraš platiti do isteka ugovora koliko je još ostalo mjesečnih pretpalata.

15 godina
protjeran
boxer kaže...

Plaćaju se penali. Raskineš ugovor, ali moraš platiti do isteka ugovora koliko je još ostalo mjesečnih pretpalata.

Shvatiti cete me:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

17 godina
Mentalist kaže...
boxer kaže...

Shvatiti cete me:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Do kada si pod ugovorom?

Pročitaj temu ADSL U BIH zadnje 2 stranice pa ako bude istine u postovima i ako nas ne budu diskriminirali onda će biti promjena u 11 mjesecu.

15 godina
protjeran
boxer kaže...

Do kada si pod ugovorom?

Pročitaj temu ADSL U BIH zadnje 2 stranice pa ako bude istine u postovima i ako nas ne budu diskriminirali onda će biti promjena u 11 mjesecu.

Ako se ne varam, do lipnja iduce godine.

17 godina
Mentalist kaže...
boxer kaže...

Do kada si pod ugovorom?

Ako se ne varam, do lipnja iduce godine.

I ja sam tako nešto.

http://www.bug.hr/forum/topic/povezivanje-internet/adsl/3399.aspx?jumpto=1351524&sort=asc&view=flat&page=36

16 godina
Flat VS 10GB

Mentalist zasto ne uzmes internet "Cutuk d.o.o" brzina im je stvarno EXTRA.... :D :D

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Softwer kaže...

Mentalist zasto ne uzmes internet "Cutuk d.o.o" brzina im je stvarno EXTRA.... :D :D

Imao sam Cutuk dok nije propao... Ne bih se vracao.

17 godina
Flat VS 10GB

Ja u Osijeku na Iskonu imam 1mbps/256kbps FLAT dok doma imam na T-comu 4mbps/256kbps 15GB paket.

Razlike prilikom surfanja (u brzini otvaranja stranica i sličnog) baš i nema.

Razlike u igranju (Igram dosta CoD4 preko neta) također nema, ni u pingu niti ičemu (ali za to je bitna brzina uploada!).

Youtube doma ne moram čekati učitavanja, u Osijeku moram (zna zastajkivati, ali isto uglavnom ide glatko).

Jedino u čemu je drastična razlika to je brzina skidanja torrenta (130 kB/s vs 450-500 kB/s).

Al opet, bolje flat manja brzina nego paketi veća...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mentalist kaže...
Softwer kaže...

Imao sam Cutuk dok nije propao... Ne bih se vracao.

Nista, ja sam svoje predlozio ti kako zelis... :D :D

15 godina
Flat VS 10GB

Ht Mostar nudi još jednu akciju. Ako potpišemo ugovor na 12/24 mjeseca dobit ćemo duplo prometa nego inače(umjesto 10 dobiješ 20, a umjesto 20 dobiješ 40).

Peritus inimicus

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice