sve je to u redu bete i to, zna li tko kada izlazi final release mozilla firefox 4 ?
sve je to u redu bete i to, zna li tko kada izlazi final release mozilla firefox 4 ?
pa vjerovatno će uskoro izaći... netrebaju se puno žurit, bolje jos 3bete nego nevaljali "finalni proizvod"
EDIT:
bas sam sada probao dodati neku stranicu u app tab i provjerit ostaje li spremljena prilikom restarta ff-a i ostala je
...nisam uopcje znao da su rijesili taj problem.. el to vec duze vrijeme funkcionira kako treba??
evo ja imo stari night build prije ovo dans i nije mi htio updejt napraviti.... znaci provjeri za updejt nade da ima od dans i kada zeli skinuti kao ne moze se spojiti na server...
i onda rucno skinuo danasnji updejt stavio i mogu reci da mi se fulll svida kako su je napravili ono ocitavanje stranice gore u adress baru i kada ides po bookmarksima u adres abru se isto pokaze koja je to stranica i tako to isfurano mi je :d
baš sam danas mislio pitat hoće li ikad ubacit "paste and go" jer mi to puno fali. i skinem sad zadnji nightly, kad gle čuda, ubačen je "paste & go". lijepo, lijepo :)
i nije mi loš onaj novi indikator učitavanja stranice, samo da su malo krajevi zaobljeniji, ali vjerujem da će se to s vremenom ispolirati
Kakav je to indikator točno, možeš skrinšotat malo? I taj "paste & go"?
jap to mi se baš svida :)
Iskreno, moram priznati da mi je novi indikator ucitavanja stranice malo ruzan, tj kicast. Ali prezivjet cu...
evo.. ovo zaokruzeno je indikator ucitanosti stranice:
Ja imam onako, mali krug na tabu, koji se puni kako se stranica loada. Ti si na nightly buildovima ili?
Fali im poliranja, a i po planovima trebali su biti zelene boje:
Btw. ako ste ikada razdvajali tabove u novi prozor, kada razdvojite tab u kojem je flash video, flash sadržaj se ponovo učita iz početka.
E to je sada popravljeno, tako da kada se tab razdvoji u novi prozor flash video se nastavlja bez prekida.
Oni koji koriste Direct2D, Nvidia je izdala nove drajvere koji navodno poboljšavaju performanse.
(to su beta 260.63 drajveri)
da, na nightly buildovima sam to je i meni bilo do prije 2-3 updatea
...meni je i dobro ovako, plave boje
hebalo ih poliranje i izgled.....nek rjese brzinu....start up je isti kao i prije....
^ Svaki tim radi svoje.
Tim koji je određen za dizajn nema nikakve veze sa timom koji je određen za performanse.
Svako rešava svoje bugove koji blokiraju daljni nastavak Firefoxa 4.
Btw. šta mislite o ovoj ideji? (mislim o boji koja kao na semaforu pokazuje da je spremno za pokret, dakle ako kliknemo onda boja nestaje i kreće progress line)
istina to sve stoji al ipak puno se ocekuje od firefoxa 4.0 i mislim da ce dosta njih bit razocarana...al opet do finalne verzije puno toga se moze promjenit
istina to sve stoji al ipak puno se ocekuje od firefoxa 4.0 i mislim da ce dosta njih bit razocarana...al opet do finalne verzije puno toga se moze promjenit
Ne znam samo na osnovu cega imate toliko neopravdano velika ocekivanja. Nije bas da mozilla skriva ono sto ce doci u novoj verziji a imate pristup i alfa i beta verzijama...
^ Svaki tim radi svoje.
Tim koji je određen za dizajn nema nikakve veze sa timom koji je određen za performanse.
Svako rešava svoje bugove koji blokiraju daljni nastavak Firefoxa 4.
Btw. šta mislite o ovoj ideji? (mislim o boji koja kao na semaforu pokazuje da je spremno za pokret, dakle ako kliknemo onda boja nestaje i kreće progress line)
dobra ideja samo.. sto mislis o malo blazoj tj svjetlijoj žutoj boji??
ja volim ovako plavo ako dode zeleno onda ce biti odvratno... belj...
ja neznam kak je kod vas ali meni na youtube-u sa 4.0b5 izbacuje error na youtubeu od jutros dakle 20.9 :P
ima itko kakvu ideju?
Kod mene sve radi bez problema. Firefox 4.0b6.
do firefoxa je, na operi i exploreru ide lijepo :)
ja neznam kak je kod vas ali meni na youtube-u sa 4.0b5 izbacuje error na youtubeu od jutros dakle 20.9 :P
ima itko kakvu ideju?
ako si malo gledao 2-3 stranice unazat mogao si vidjeti da sam i ja imao taj isti problem na 4.0b5. Rijesio sam ga tako sto sam isao na start i u trazilicu upisao "firefox -p" (win 7), ili na xp-u bi bilo start -> run -> firefox -p
..tu sam napravio novi profil a stari obrisao, ali sam prije svega napravio SYNC tako da sam jednostavno sve podatke (bookmarkse, spremljene lozinke...) sa starog profila vratio na novi
... ako nisi skuzio, sada smo na verziji 4.0b6 / 4.0b7pre koja radi fantasticno (barem meni)!
ima itko kakvu ideju?
ako si malo gledao 2-3 stranice unazat mogao si vidjeti da sam i ja imao taj isti problem na 4.0b5. Rijesio sam ga tako sto sam isao na start i u trazilicu upisao "firefox -p" (win 7), ili na xp-u bi bilo start -> run -> firefox -p
..tu sam napravio novi profil a stari obrisao, ali sam prije svega napravio SYNC tako da sam jednostavno sve podatke (bookmarkse, spremljene lozinke...) sa starog profila vratio na novi
... ako nisi skuzio, sada smo na verziji 4.0b6 / 4.0b7pre koja radi fantasticno (barem meni)!
ma skuzio sam. prije sam kao i vi isao po prebetama sad samo bete updateam jer mi je ono prevelika gnjavaza uz skolu i izvannastavne aktivnosti.
oke napravit cu novi profil pa ti/vam javim :)
pa izasla je i beta 6.. to ti je sigurno bolje od bete 5... a nema sta bit gnjavaza ni minefield.. svakim danom 15:00h (+- min) stize update (help -> about minefield -> check for update......) ALI tebi na volju....
...svakako preporucam i Sync ako zelis sacuvat sve spremljene lozinke.. bookmarske.. history......
pa izasla je i beta 6.. to ti je sigurno bolje od bete 5... a nema sta bit gnjavaza ni minefield.. svakim danom 15:00h (+- min) stize update (help -> about minefield -> check for update......) ALI tebi na volju....
...svakako preporucam i Sync ako zelis sacuvat sve spremljene lozinke.. bookmarske.. history......
oke hvala ti na pomoci
EDIT: njuv profajl je pomogao svrsi, hvala jos jednom
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaja cu izluditiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...
imo sam minefield beta 7 i napravio sam sync i izbriso sam minefield i sve svoje podatke.. iz kompa.. instaliro beta 6 fire fox i idem na sync da vratim kada kaze wrong username or paswrod ... i a izludimmm...
vratim natrag minefield... i idme tamo napraviti sync tamo uspiem username i pasword i sve prode normalno i kaze vasi bokmarksi su kao vraceni i vase informacije kada nista nema nicega prazno sve... izgubio sam 300 i nesto bookmarksa vezanih uz elektrnoki u irazne razne stranice koje su mi bile korisne....
ludim sada moro se vratiti an beta 6 jer nes nije stimalo u ovim night i steko je flash player
e joj, joj, znam kako ti je. imao sam isti slučaj prije dosta mjeseci. i od tad više ništa ne prepuštam slučaju. uvijek prije deinstalacije napravim backup sa mozbackup-om. a i danas sam saznao za alat favbackup koji isto radi backup profila, bookmarksa, passworda i ostalog, ali podržava i ie, operu, chrome, safari i flock.
i sto je najgore sada ova beta 6 je sprija nego beta 7 night build....
za bookmarkse sam se snaso... naso stari export od prije par mjeseci pa evo... ali opet izludio sam
Hebo vas taj sync koristite mozbackup i bok
Je li radi Greasemonkey u najnovijoj beti?
Je li radi Greasemonkey u najnovijoj beti?
i da ne radi, lako se osposobi. jel to pitaš zbog one skripte?
Pitam zbog Bug Extra i Smileys skripte. Uopće mi ne funkcionira na pre beti 7.