Filezille kako dijelit podatke

poruka: 7
|
čitano: 918
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Dali je moguce s filezillom podijelit moje podatke s externoga disca ljudima kojim dajem sifru,Radi se o ovome da bih s nekim ljudima podijelio nesto,na nacin da im dam da udju u moj externi disk i skinu sto god zele.Ne znam kako da instaliram taj fillezile pa ako netko može da mi pomogne na daljinu da uradi .
Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: Filezille kako dijelit podatke

Treba ti filezilla server. Moraš pustit port 20/21 (ili koji već konfiguriraš) kroz firewall i port forward. I treba ti neki DNS, da ne moraš davati ljudima novu IP svakih 24 sata.

And I looked, and behold a pale horse: and his name that sat on him was Death, and Hell followed with him...
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2015 13:55 (Sum_of_all_fears).
11 godina
neaktivan
Re: Filezille kako dijelit podatke
uf hvala lijepo receno ali ja to ne znam napravit jel to moguce na daljinu napraviti s time viverom
13 godina

smatram da je jednostavniji hfs a u kombinaciji sa stunnelom se moze koristiti ssl

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ma sve je to oka ali treba to sve sredit instalirat ali ja sam u tome NULA

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Imaš hrpu tutorijala na netu, youtubeu...  Ako te to zanima, malo e poigraj i sigurno ćeš složiti.. Možeš čak i u virtualci ako se bojiš da ćeš nešto zeznuti.

Treat your password like your toothbrush. Dont let anybody else use it, and get a new one every six months. ~Clifford Stoll

0 0 hvala 0
13 godina

sa hfs-om ne moze nista zeznuti. program ne zahtjeva ni instalaciju. samo ga pokrenes otvoris port kojeg namjestis u routeru i programu i to je vise manje to. jos jedino program propustis krpz firewall ako je potrebno. i za kraj samo drag&dropas datoteke u program koje ces shareat i das mu http://svoj_ip:port i to je sva mudrost.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice