Facebook problem

poruka: 53
|
čitano: 16.274
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Facebook problem

Pa valjda su ti poslali mail za potvrdu na tvoju adresu?

LoL nick: Strongtoni
15 godina
moderator
Don Strongtoni kaže...

Pa valjda su ti poslali mail za potvrdu na tvoju adresu?

vidiš to sam zaboravio...trebali su

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
14 godina
neaktivan

Nisam dobio nikakvu potvrdu na e-mail! Dobio sam samo onu poruku koju sam stavio u raniji post!

Sad sam im poslao pa cu vidjet sta ce bit, nadam se da ce mi vratit account!

17 godina
neaktivan
Facebook problem

Zanima me zašto mi se pod Sigurnost korisničkog računa ne pojavljuje mjesto, a do sada je bilo sve u redu? Da li se to još nekome događa?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.3.2011 17:37 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook problem

imam problem :(

sama sam zbrljala , prominila sam šifru par puna na facebooku,znaci istosila sam sve mogucnosti da restartiram šifru...sad ne znam sta da radim,poslala e-mail,a ne znam sta oni mogu napravit sto se toga tice :/

šifre se 100% necu sitit?! ima li iko ideju??

ili postoji mogucnost da se sve refrešira za par dana pa da opet budem mogla restartirat preko fejsa?!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook problem

Mogu li nekako uklonit set facebook as homepage da me više ne pita kada se prijavim?

''...nisam možda siguran što me uistinu zanima, ali sam posve siguran što me ne zanima.''

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Mogu li nekako uklonit set facebook as homepage da me više ne pita kada se prijavim?

Pa stisnes da neces da bude as homepage, i vise nece pitati barem je tako kod mene..

14 godina
neaktivan
Enthusiastxx kaže...
ukratko,,na facebooku radim sve ok ali kad hocu chatati onda mi se pojavi onaj mali trokutic
koji kaze da se nemogu spojiti na facebook chat ,,,u cemu je fora ne kuzim,,mozda netko zna..
to mi je vec 5 dana tako

vrlo jednostavno ćeš to riješit.aktiviraj si e-mail {#}

KCB
14 godina
neaktivan
Bonie kaže...

imam problem :(

sama sam zbrljala , prominila sam šifru par puna na facebooku,znaci istosila sam sve mogucnosti da restartiram šifru...sad ne znam sta da radim,poslala e-mail,a ne znam sta oni mogu napravit sto se toga tice :/

šifre se 100% necu sitit?! ima li iko ideju??

ili postoji mogucnost da se sve refrešira za par dana pa da opet budem mogla restartirat preko fejsa?!

Moci ces resetirat lozinku za dva ili tri dana neznam tocno! imao sam isti problem kao i ti i nakon dva-tri dana cekanja je sve bilo u redu!

17 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
Razer_Copperhead kaže...

Pa stisnes da neces da bude as homepage, i vise nece pitati barem je tako kod mene..

Pritisnuo sam ono preskoči i ništa se nije dogodilo nego sam morao pritisnuti ''Naslovnica'' ili što drugo da pristupim profilu. Sada više mi se to ne događa pa ću vidjet da li će opet.

15 godina
neaktivan
Facebook problem

trebam pomoc

odblokirao sam osobu i pokusao ju dodati ponovno za prijatelja ali te osobe nema

0 0 hvala 0
16 godina
joks kaže...

trebam pomoc

odblokirao sam osobu i pokusao ju dodati ponovno za prijatelja ali te osobe nema

mozda je izbrisala fejs?

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan

nije

16 godina
joks kaže...

nije

onda je ta osoba mozda tebe ignorirala, tako da je ti nemozes nac!

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
15 godina
neaktivan

nije me ni ignorirala na fejs sam isao pa su mi tamo reklimda mozda ona ima problema sa privanošču

14 godina
neaktivan
joks kaže...

nije me ni ignorirala na fejs sam isao pa su mi tamo reklimda mozda ona ima problema sa privanošču

A da joj kažeš da te ona doda?

I'm rapper. Screamer. Singer. I'm the dopest.
15 godina
neaktivan

kazem joj ali ona kaze da me nema  sam sam se pokusao dodati s njezinog acc

15 godina
joks kaže...

kazem joj ali ona kaze da me nema  sam sam se pokusao dodati s njezinog acc

oko ceg vi muku mucite -.-

prije neg se odjavis sa svog fejsa, odi na svoj profil i kopiraj si url. nakon tog se prijavis kod nje i samo si stavis url od svog profila i dodas se. jel tako tesko?

15 godina
neaktivan

nezz joj šifru znaci je

15 godina
joks kaže...

nezz joj šifru znaci je

e jbg. ima msn il skype il sta vec koristite ? ili joj na mail posalji link tj url od profila

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.4.2011 23:38 (Nocio).
12 godina
neaktivan
Facebook problem

jer nešto govore kako samo istanliro neki program koji smeta facebbooku kod prijave ali neznam koji program smeta ako netko zna ili ako je imao isti problem neka samo kaže ili ako zna koji program molim vas tko zna nek kaže

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

O čemu ti? Šta si instalirao?

De gustibus non est disputandum.
13 godina
neaktivan

ovako...otprilike svaka dva tjedna javlja mi se poruka kad ulazim u facebook da koristim staru sifru,da je promijenjena tad i tad i da mogu zatrazit novu...medutim,ja nikad ne mijenjam sifre,tak da ne znam u cemu je problem...jel netko mozda imao slicnih problema?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice