Facebook problem

poruka: 49
|
čitano: 15.625
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Facebook problem

imam jedan vrlo veliki problem, prijateljici mi je provaljeno na fejs,javlja joj se neki bolesnik i salje joj prijeteće poruke, javila se na policiju,oni nista ne pokusavaju dok se nesto ne dogodi,

pa bi vas zamolio da mi kazete neki nacin kako da joj povratim taj fejs, jer izludit ce je skroz.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Facebook problem

zna li netko?? 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Facebook problem

vjerojatno joj je provaljen mail. povrati joj prvo mail pa onda lozinku na fejsu. I NEKA STAVI BOLJU ZASTITU  ZA SIFRU. danas je lako sve to provaliti jer je zastita lozinke slaba i lozinke su jednostavne...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Facebook problem

kako cu probiti mail?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Facebook problem

ajde netko....ako nije problem

14 godina
neaktivan
Facebook problem

Imam problem kod logiranja na facebook pa me zanima što treba napraviti. Kada se logiram pojavi mi se prazna stranica. Samo se vidi prvi red gdje je tražilica koja ne dopušta pretragu i one opcije desno od kojih mi je samo dostupan korisnički račun. Dobio sam ovaj mail:

A new unknown device logged into your Facebook account (23. listopad 2011 u 7:03) from Jalkovec, 05, HR (IP=78.134.133.80). (Note: This location is based on information from your ISP or wireless provider.)

Očito je da se netko drugi logirao na moj facebook account jer ovo nije moja ip adresa i ja sam iz drugog grada. Kliknuo sam na onaj link u mailu da zaštitim svoj profil gdje sam promijenio lozinku i otlključao svoj račun.   Pokušao sam ponovo se registrirati i sa drugim imenom i mailom no kad stisnem   gumb na registraciju ništa se ne događa kao da ga ne prihvaća. Probao sam izbrisati i cookies. Kod ponovnog logiranja s novom lozinkom pokaže opciju name new device i nakon sejvanja opet se pojavi prazna stranica. Dobijem opet mail u kojem se navodi ova gore ip adresa i mjesto.   Što trebam napraviti?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook problem

Jer može netko napisati što treba napraviti kada se nakon logiranja pojavljuje prazna facebook stranica i kada faceboook ne dopušta ponovnu registraciju ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook problem

Frend me zamolio da mu pomognem oko jednog problema. Netko mu je promjenio password na facebook profilu, mail-u možemo pristupiti, ali kada uvijek pokušam vratiti novi password uvijek mi pošalje sigurnosni kod na mobitel, ali stari broj od prije 100 godina koji je pitaj boga gdje... Je li ima neka fora da se preko maila riješi ili nema?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Facebook problem

Jel se moze promenit godina rodjenja na fb ja probam a pise dole crveno x i kontaktiraj fb?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Facebook problem

Jel zna neko kako se moze uklonit na fb kad nesto lajkujem da ostali nevide to ja lajkujem nevidim kod sebe na profilu a kad udjem na drugi profil pise da sam lajkovo to i to??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Facebook problem

Da ne otvaram novu temu, postat cu ovdje.

Naime, nisam neki Facebook addict ali ga cesto koristim kao kontakt sa frendovima.

Problem je sljedeci, znaci sa mog PC-a nikako nemogu pristupiti faceu, Probao sam preko vise pretrazivaca, Firefox, IE, Google Chrome, medutim kad upisem: www.facebook.com, pretrazivac stalno ucitava, ucitava i nista.

Nekad kad odem na www.facebook.com ode iz prve te sve ljepo funkcionira kojih 20min. zatim opet pri refreshanju stranice pocne ucitavat, i tako je vec tjedan dana ili ne radi ili proradi samo na 20min.

Imam Bnet-ov, 3D Paket, također imam jos jedno stolno računalo spojeno na isti ruter i tamo ide na fejs normalno bez problema.

Ima li tko kakvo rjesenje? nemogu vjerovati da samo s mog PC-a ne zeli na face?!!!

Um caruje, dok snaga ne popizdi..
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 15:12 (Brega55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji antivirus koristis? Proskeniraj komp. Takoder proskeniraj MBAM-om. Vrlo vjerojatno se radi o kakvom malicioznom softveru.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Facebook problem

Koristim AVIRU, probat cu sada skenirat PC sa Malware bytesom, jer cudno je to meni posto imam vise racunala spojenih na isti ruter i ova druga normalno se spajaju na face.

Cak i preko mobitela koristeci WiFi sve radi besprijekorno, budem probao jos i sa HijackThis-om skenirat.

EDIT: Skenirano, s Malwarebytes-om i HijackThisom i nije nista pronadeno.

Ima li tko mozda jos kakvu ideju o cemu se radi? jer ovo ce me izluditi!

Probavam sada i preko Safe Moda ide bez problema, ali u normalnom modu ne zeli da ga j**es. -.-"

Um caruje, dok snaga ne popizdi..
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 0:54 (Brega55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Facebook problem

Trebam prijatelju vratiti facebook profil,sifru od emaila ne znamo ali ima broj mobitela,kada obiljezim da mi posalje na mobitel izbaci ovo 

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.8.2012 15:54 (bl4ck_h4ck3r_1).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Facebook problem

pozdrav!

dali neko zna kako ili dali se uopce moze promijenit velicina okvira profilne slike na timelineu??

zelio bi da bude malo veca!

Skole
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skočko kaže...

pozdrav!

dali neko zna kako ili dali se uopce moze promijenit velicina okvira profilne slike na timelineu??

zelio bi da bude malo veca!

Ne može.

Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
13 godina
neaktivan
Facebook problem

E imam problem s facebookom tj. kada se logujem na svoj profil, sliek, ikone i sve sto je slicko kao slika nema toga isto kao kad je iskljuceno citanje slika ali nije, pa nezz da li je to virus neki na mom profili jer kad unidjem na neki drugi profil sve radi slike normalo gledas i svee a vam nemozes nistaa samo bijelo i tekst se vidi !! pa ak ima neko neku ideu sta da radim ak moze da kaze!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook problem

pozz..zanima me mogli maknut  "Pronađi prijatelje" kaj mi je gore pokraj profila...? 

www.youtube.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Facebook problem

nevidi mi se chat lista prijatelja na desnoj strani ekrana, i to od kada sam prebacio na timeline prikaz.

Pomoć

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice