Facebook- Objava slike bez dopuštenja zaključana tema

poruka: 249
|
čitano: 74.935
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Facebook- Objava slike bez dopuštenja

HHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAH !!!

Ovaj ce tuzit nekog prek suda jer mu je objavio sliku di je slikan u skoli bez necijeg dopustenja !! {#}{#}{#}{#}

Ajde da radis neke nezakonite radnje ( pisas po javnim zgradama, uneredujes skolu ) pa te nego moze prijavit zbog tog, al ovako mogu rec samo - hahahahahahahahhahahah !! {#}

Chill bro ! {#}{#}

P.S. {#}{#}

6 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

čini se da u tvom slučaju vrijedi, jači tlači {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Facebook- Objava slike bez dopuštenja
fakEEE kaže...

Ovaj ce tuzit nekog prek suda jer mu je objavio sliku di je slikan u skoli bez necijeg dopustenja !! {#}{#}{#}{#}

Ajde da radis neke nezakonite radnje ( pisas po javnim zgradama, uneredujes skolu ) pa te nego moze prijavit zbog tog, al ovako mogu rec samo - hahahahahahahahhahahah !! {#}

Chill bro ! {#}{#}

P.S. {#}{#}

sry,al ima nas malo ozbiljnijih koji se ne ponasamo kao djeca ^^^^^^^ i brinemo za nas online identitet 

koji nekada zna bit zajebana stvar 

internet postaje previse proziran i ne mislim nista svoje stavljat na njega i onda se nađe neki debil i stavi moju sliku gore 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 11:59 (hrvatskafarkasevec).
16 godina

Ja i dalje ne kužim di je problem? Slika je na face-u? Da i? To što je slika na internetu ne znači da je mogu svi vidjeti. Već je mogu vidjeti samo tvoji prijatelji(ako si u postavkama namjestio da tvoje slike mogu vidjeti friends only) I nitko drugi nemože. E sada ako imaš par tisuća prijatelja onda je to drugi problem, ali preptostavljam da nemaš, tako da tu sliku vide onda jedino oni koji te zapravo i znaju, tako da opet ne vidim problem...

Nisam siguran, ali ako obrišeš face možda se maknu slike u kojima si tagan, ili se možda samo tagovi maknu(što opet dođe skoro na isto)

Uglavnom nije mi jasno čemu panika s obzirom da slika nije nikako uvredljiva ili da si uhvaćen "u nezgodnoj" situaciji. Pa ja imam slike di sam pijan na face-u pa šta sada, svi se smijemo kada ih vidimo i sve pet{#}

Stoja
Moj PC  
1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
fakEEE kaže...

Chill bro ! {#}{#}

P.S. {#}{#}

sry,al ima nas malo ozbiljnijih koji se ne ponasamo kao djeca ^^^^^^^ i brinemo za nas online identitet 

Halo..on je slikan u skoli, za kakav se on identitet treba brinut u toj dobi ?? osim ak je sin predsjednika SAD {#}

A i ovime se tek ponasa kao djete {#}

Najbolje da stavite naocale i hodate tako ulicom da vas netko ne uslika i da ne zavrsite na bilo kojoj internetskoj stranici, nedaj boze na Facebooku !! {#}

15 godina
Stoja kaže...

Uglavnom nije mi jasno čemu panika s obzirom da slika nije nikako uvredljiva ili da si uhvaćen "u nezgodnoj" situaciji. Pa ja imam slike di sam pijan na face-u pa šta sada, svi se smijemo kada ih vidimo i sve pet{#}

Ovo žuto nije točno. 

P.S. Sad na facebooku moram dokazivati da sam ja. Misle da je netko drugi napravio moj profil.

Open Source!
15 godina
captain_soap_McTawish kaže...

Ovo žuto nije točno. 

P.S. Sad na facebooku moram dokazivati da sam ja. Misle da je netko drugi napravio moj profil.

To ćeš dokazat tako šta ćeš im pokazat svoju sliku {#}

Peace means I'm reloading my gun.
16 godina
protjeran
fakEEE kaže...
fakEEE kaže...

Chill bro ! {#}{#}

P.S. {#}{#}

Halo..on je slikan u skoli, za kakav se on identitet treba brinut u toj dobi ?? osim ak je sin predsjednika SAD {#}

A i ovime se tek ponasa kao djete {#}

Najbolje da stavite naocale i hodate tako ulicom da vas netko ne uslika i da ne zavrsite na bilo kojoj internetskoj stranici, nedaj boze na Facebooku !! {#}

Svatko bi trebao o tome vodit barem nekakvu brigu,nebitno tko je 

On sigurno ima svoje razloge(za koje se ti netrebas brinut) zasto hoce da se slika obrise i mislim da bi se to trebalo postovati

17 godina
neaktivan

Kao što je već rečeno, možeš se obratiti AZOP-u.

Ne kužim vas ostale, ako čovjek neće biti na fb-u, u čemu je problem? Neće i kaj sad?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.

6 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Sad ću vas ja sve naći, slikati i stavit na fejs. Majkemi.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Sad ću vas ja sve naći, slikati i stavit na fejs. Majkemi.

haha :D ,a i ja se isto javljam 

pola adrese mi pise u imenu 

16 godina

Ovo žuto nije točno. 

Onda lijepo izbriši svoj account i napravi novi, i rješen problem u 2 i pol minute...ili još bolje, nemoj novi ni napraviti{#}

Stoja
15 godina
Stoja kaže...

Onda lijepo izbriši svoj account i napravi novi, i rješen problem u 2 i pol minute...ili još bolje, nemoj novi ni napraviti{#}

Uspio sam dokazati da je ono moj profil. Još samo da onu natjeram da izbriše slike i sve je riješeno.

Open Source!
16 godina
neaktivan

Ae čoče, šta dramis toliko, pa nisi valjda toliko lijep da ce sad svako da blene samo u tebe...svakog gosta za dva dana dosta tako ce biti i sa tvojom slikom samo sto to nece biti dva dana vec pre dva sata...hoces da budes anonimac a toliku dramu i paznju skreces na sebe...oladi malo.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako se nalaziš na javnom mjestu u vrijeme kad je slika slikana, onda nemaš pravo zatražiti njezino uklanjanje.

Međutim, ako je slikano u školi, onda imaš se pravo žaliti, zato što je zakonom  u školi zabranjena upotreba mobilnih telefona.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 12:47 (AtomicBomb).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da nisi ti mozda Zlatko Juric?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e

9 1 hvala 0
17 godina
Metallicaa kaže...

Ti imaš neka zatucana mišljenja i najbolje bi bilo da ti prijatelji stave još tvojih slika dok neshvatiš da su ljudi društvena bića

kakve pak veze ima objavljivanje slika bez dopustenja i facebook sa drustvenim zivotom ? 

http://www.net.hr/tehnoklik/page/2011/06/16/0691006.html?rss=2

:)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

Da nisi ti mozda Zlatko Juric?

LOL? LOL. :-D

16 godina
neaktivan
kazes da ti je to neka cura stavila? imao sam slican "problem", ugl. stavi njenu sliku ovdje, malo photoshopa i uploadas ju na fejs i vidjet ces kako ce ju maknut ;)
Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
16 godina
protjeran
Father_Dougal kaže...
Metallicaa kaže...

Ti imaš neka zatucana mišljenja i najbolje bi bilo da ti prijatelji stave još tvojih slika dok neshvatiš da su ljudi društvena bića

kakve pak veze ima objavljivanje slika bez dopustenja i facebook sa drustvenim zivotom ? 

eh amerikanci + net.hr + debilna istrazivanja od ljudi koji nemaju pametnija posla 

16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Metallicaa kaže...

eh amerikanci + net.hr + debilna istrazivanja od ljudi koji nemaju pametnija posla 

Debilna ili ne, ne mogu se oteti dojmu da to i JEST tako. Gledam malo koliko tko provodi vremena na FB-u i sve se poklapa s tim istrazivanjem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 12:50 (VirtUoso).
16 godina
protjeran

nebi znao , ne gledam koliko vremena tko provodi gdje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Onda, jel' autor gol na slici? Jel' jako ružan? Zašto se boji da ga ljudi vide?

Moj PC  
5 14 hvala 0
14 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ajde naxeem stavi svoju sliku na avatar, cisto radi motivacije ovom decku sa problemom

16 godina
neaktivan
Metallicaa kaže...
naxeem kaže...

Ajde naxeem stavi svoju sliku na avatar, cisto radi motivacije ovom decku sa problemom

{#}{#}{#}

znači post dana definitivno...

He who dares, wins
15 godina
naxeem kaže...

Ovo tvoje provciranje stvarno ne razumijem. Ne želim da mi se slike objavljuju i to je to. To je moje pravo zajamčeno ustavom RH. 

Najvjerojatnije ću je tužiti AZOP-u. 

Open Source!
16 godina
neaktivan
ja na tvom mjestu to ne bih pravno rjesavao, samo ces se zbrukat.
Ispricati cu vam istinitu pricu. Dok su mi bile sve petice, nikad nisam dobio nista, a kad sam ispravio biologiju sa 1 na 5 dobio sam 200Kn. To je valjda neki poremecaj u mozgu. - Mentalist
17 godina
neaktivan
Bahahahahaha... tuzit se AZOP-u...

Decko, boli me briga hocu li sada dobiti zuti zbog vrijednjanja ali ti nisi normalan...

NEMAŠ NIKAKVE ZAKONSKE OSNOVE za micanje slika... Ama baš nikakve...

I sva ta pravila na koja se ti zoveš objesi mačku o rep...

Budi sretan ako te ne stjeraj tamo gdje trebaš biti u AZOP-u...
Marija Antoaneta je intelektualni Mount Everest za Jadranku Kosor...
15 godina
neaktivan

Koliko imas godina? 15?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ovo tvoje provciranje stvarno ne razumijem. Ne želim da mi se slike objavljuju i to je to. To je moje pravo zajamčeno ustavom RH. 

Najvjerojatnije ću je tužiti AZOP-u. 

Isto tako i ona se moze pozvati na slobodu informacija...

jedno pitanje, kakva je to slika, msm jesi li pozirao ili te slucajno objektiv uhvatio??

He who dares, wins
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice