Facebook chat problem zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 5.364
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Facebook chat problem

Pozdrav ljudi! Slucajno naleteh na ovaj forum kad sam trazio resenje mog problema.

Imam problem sa chatom na Fejsbuku.Na mom starom profilu/nalogu poceo je chat da me zeza,kad napisem nekom nesto ond to vidi i kad hoce da mi odgovori pise da sam offline iako sam ja online.Mogu samo jednu rec da mu napisem i to je to,posle svima izbacuje da sam offline.Mislio sam da je problem u browseru,pa sam sa Mozzile presao na Chrome,ali se isto desava.Probao sam da udjem na profile od nekih drugara i brata i tamo chat radi odlicno.Ja odlucim da deaktiviram profil i napravim novi.Uradim ja sve to i problem isti,chat nikako da proradi.Imam jedan profil koji koristim za Texas Holdem Poker i na njemu 30-ak frienda i udjem na chat i radi sasvim normalno,odem logout,ulogujem se na moj profil i tamo opet problem sa tim offline.Poslao sam Facebook-u par poruka ali nista.Jel zna neko u cemu moze problem da bude ? Hvala unapred

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Facebook chat problem
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice