Kada nešto skidam stane na 99% i u mozilli i u Internet exploreru imam i dovoljno mjesta i sve je normalno iternet radi bez problema samo stane piše da ima download brzine ali neće ga do kraja skinuti može pomoć?
Download 99%
- poruka: 7
- |
- čitano: 2.541
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerojatno ti antivirus skenira datoteku. Ugasi antivirus pa probaj ponovno.
Nemam antivirus sistem mi je svjež i trebam skinuti i antivirus i sve ostale programe kao winrar i sl.
Kada nešto skidam stane na 99% i u mozilli i u Internet exploreru imam i dovoljno mjesta i sve je normalno iternet radi bez problema samo stane piše da ima download brzine ali neće ga do kraja skinuti može pomoć?
Ista tvar mi se dogodila prije par dana na jednom kompu sa windowsima xp, provjeri hdd. Kod mene prolazio test sa HD Tune ali kada sam pokušao sa hirens cd-a sve je blokiralo(pokušao sa drugom pržom i drugim cd-om) opet blokiranje. Napravio full format, instalirao windowse i sve ok.
Ista tvar mi se dogodila prije par dana na jednom kompu sa windowsima xp, provjeri hdd. Kod mene prolazio test sa HD Tune ali kada sam pokušao sa hirens cd-a sve je blokiralo(pokušao sa drugom pržom i drugim cd-om) opet blokiranje. Napravio full format, instalirao windowse i sve ok.
Nije hdd jučer je na starom sistemu sve radilo a sad ovo
Nije hdd jučer je na starom sistemu sve radilo a sad ovo
U kompu koji mi je donesen je bilo virusa i to dosta. Preskeniraj se nekim online skenerom ili sa nekakvog boot cd ako imaš.
Evo digo sam novi sistem radi savršeno hvala svima na pomoći