Dodaci za google chrome

poruka: 19
|
čitano: 10.146
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dodaci za google chrome

Da li se i u google chromeu mogu integrirati dodaci kao u mozilli (mozilla mi savko malo pada pa gledam čim da je zamjenim). Npr mogu lise u Chrome ubaciti dodaci poput download helpera, orbita, sothink web downloadera i sl.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dodaci za google chrome

Klikni u Chromeu na ikonicu ključa i odaberi opciju Extensions. Na stranici koja se otvori imaš link Get more extensions koji te šalje na stranicu sa addonovima za Chrome. Pitanje je imaš li tamo upravo ove ekstenzije koje si naveo, najvjerojatnije ih nema, ali možda možeš pronaći neke koje obavljaju istu ili sličnu funkciju.

15 godina
neaktivan
RE: Dodaci za google chrome

Ma to sam ja i radio ali izgubio sam puno vrimana i nisam našao ništa odgovarajuće, stoga sam i pokrenuo ovu temu da vidim imali netko već iskustva s tim pa da mi preporuči neki.

17 godina
Dodaci za google chrome

Ja ih koristim nekoliko. Evo popisa

1) bit.ly sidebar - sidebar, automatski kreira bit.ly url i nudi mogućnost slanja na twitter i facebook

2) Gmail provjera pošte - provjerava gmail 

3) Chrome SEO - daje SEO informacije o otvorenoj web stranici

4) Explain and Send Screenshot - radi screenshot stranica

5) Glide OS Chrome Extension - portable OS

6) Pogoda - vremenska prognoza

7) Proširenje RSS pretplate

Reklamirajte se za samo 3,66 kn po 100 prikazivanja. Pošaljite SMS sadržaja MOJPORTAL i tekst poruke na broj 66095. Reklama se vrti na stranici MojPortal.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.5.2010 19:34 (Robi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodaci za google chrome
http://www.erepublik.com/hr
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Dodaci za google chrome

Pogrešno ste me razumjeli, nisam tražio bilo kave dodatke već za skidanje online videa ne you tubea poput npr ovog U mozilli za to ima dosta programa a najpoznatiji su Download helpper ili sothink video downloader. U mozilli čim otvoriš bilo koji video online (osim internet TV) ovi programi postaju aktivni i bez problema se skine video u FLV formatu za free verziju.

Razlog zbog kojeg mi treba ovako nešto je taj što sam dosada koristi Mozillu a kako mi se mozilla u zadnje vrijeme čini problematična (između ostalog često se ruši) pa tražim neku alternativu. Ja sam ove dodatke na koje me upućujete našao ali nisam mogao naći neki dodatak poput ova dva gore. Kad bi to riješio onda bih mozilli definitivno rekao adio.

Stoga me zanima da li netko od vas zna za ovakve dodatke, možda i u operi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
elmenti mjenjanje

kako promjeniti element da kada uđemo u nešto ne izbriše????

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodaci za google chrome

Da ne otvaram novu temu,jer je ova najprigladnija da vam obratim pozornost na jednu zanimljivu Google Chrome extenziju:Smooth Gestures.

Ova extenzija vam omogućuje navigaciju i upravljanje tabovima pomoću gestikulacija mišem.

http://www.softpedia.com/reviews/windows/Smooth-Gestures-Review-178409.shtml

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.1.2011 14:03 (zitzko).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodaci za google chrome

Neznam jeli se netko ovdje (osim mene) okušao u izrad chrome ekstenzija...

Moje iskustvo do sad je da je vrlo lako programirati ekstenziju dok se ne proba napraviti nešto malo kompliciranije (posebno kada ulazi u sferu sigurnosti)

Npr. izradio sam jedan dodatak (https://chrome.google.com/webstore/detail/cbjaohgihdejmfehglnjhlmdebhlhohc) koji proširuje google body browser (http://bodybrowser.googlelabs.com/body.html#)

za to mi je bila potrebna content skripta (dakle skripta koja ima pristup DOM-u stranice)... moj problem je bio to što se same skripte dodataka izvršavaju u odvojenim svjetovima - a za rad extenzije mi je trebao pristup objektima/varijablama unutar glavne skripte na stranici. Doskočio sam tom problemu na primitivan način - sada radi, ali su mogućnosti ograničene. Zanima me ako ima netko ideju ili još bolje znanje kako zaobići zaštitu isolated worlds-a u extenzijama

imam život, nemam grobno mjesto

0 0 hvala 0
16 godina
Dodaci za google chrome

Pozdrav, da ne spamam sa novom temom, jel moze netko preporuciti neki addon slican Webmail Notifier-u u Firefoxu za Chrome?

Gmail mi neda instalirati...ono sto mi je bitno kad upalim chrome da mi provjeri nekoliko mail accounta da se nemoram ulogiravat na svaki....

hvala unaprijed....

Remember my friends, God is dead. Marx is also dead. But the market lives. The market must become your new God.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dodaci za google chrome

Last.fm free music player mi je iz nekog razloga prestao raditi.

Itko zna rješenje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dodaci za google chrome

Može link na addon ako postoji za download pjesme sa YT.To sam koristio na FF prije,znači ispod videa je gumb download i to je to,pa ako ima takvo za chrome bio bih zahvalan....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dodaci za google chrome
big_guy kaže...

pa ako ima takvo za chrome bio bih zahvalan....

Pokušaj sa ovim

16 godina
neaktivan
mario1990 kaže...
big_guy kaže...

pa ako ima takvo za chrome bio bih zahvalan....

Pokušaj sa ovim

Ma ništa od toga,kad kliknem download onda mi tek konvertira u mp3 na nekoj drugoj stranici pa se tek onda skida..

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
13 godina
neaktivan
Dodaci za google chrome
zdravo.. neki dan sam išao skinut neki hororac i usao u probleme... na komp su mi se skinuli ovi programi ''sprotector'' i '' optimizepro'' i kad sam otišao na internet pojavio se dodatak gadgetbox search( a sve sam uninstalirao i izbriso i nikako ga ne mogu uklonit) molim pomoć

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lujoo kaže...
kad sam otišao na internet pojavio se dodatak gadgetbox search( a sve sam uninstalirao i izbriso i nikako ga ne mogu uklonit) molim pomoć

Kad ideš pod extensions jel ga ima tamo?

15 godina
Dodaci za google chrome

Znam da sam već tražio..

Može Bug.hr ekstenzija za Chrome koja sa strane prikazuje nove poruke u temama u kojima sudjelujem + koje pratim.. samo nove poruke..

Hvala..

Riješenje: Bug Extra..

Uskoci su smješniji od inspektora Rexa, jer se zna da nema veće mafije od Šeksa!
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.6.2012 15:20 (Top Bugovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dodaci za google chrome
mario nema ga...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice