Digital Generation

poruka: 5
|
čitano: 1.273
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Digital Generation

Ima li netko iskustva s ovim, ja sam trenutno verificirao racun i cekam da mi posalju FreeTicket. Zanima me radi li to i na kojem principu?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Digital Generation

Imam iskustva!

U pitanju je sistem koja iznajmljuje tj. renta snagu centralnog procesora i za takvu uslugu tebi plaća oko 1 dolar za 24 sata.

Za sada sistem funkcioniše tj plaća. Dobio sam do sada oko 60 dolara

Inače, među nama, u pitanju je najvjerovatnije piramidalni sistem jer je zamišljen na principu da ulažeš zarađeni novac koji bi povećao profit.

Neznam koliko će dugo izdržati jer ovi sistemi su u većini zemalja zabranjeni, jer onaj kod dođe zadnji - izvisi.

Nemaš šta izgubiti, možeš probati sa trial periodom od 30 dana ako nećeš dalje možeš tražiit da ti isplate 30 dolara (ako cijelo vrijeme držiš uključen računar)

13 godina
protjeran
Digital Generation

Da ali sad ima neki novi sistem navodno tko je imao puno threadova, to mu je pretvoreno u nekakve dionice a i kasne sa objavljivanjem mac verzije softwera, ovako se ne cini lose moze se iskoristiti besplatni period ako zelis nastaviti ulozis jos 20$ i dodas onih 30$ i kupis thread. Koga zanima neka se javi u PP ako treba pomoc oko verifikacije.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Digital Generation

ovaj DG (digital geenration) nešto kasni sa isplatama. Navodno nemaju dovoljno sredstava pa je nama sa područja Balkana limitirano sa 10 isplata/1 dan.

Pa sam tako čekao gotovo 3 tjedna da podignem tih 30 dolara od trial perioda

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Digital Generation

pozdrav kolega jucer sam se registrirao na Digital Generation al neznam verificirati racun.Pise mi To verify your account upload your documents.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice