Deep Web - Što je to?

poruka: 4
|
čitano: 2.493
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Deep Web - Što je to?

Ovako već duže čitam svašta na forumu i čitam razne IT časopise. Na Yt-u sam našao video od korisinka Top 5 Unknowns-a "5 distrubing storyes from deep web" ili slično. Pa me je zanimalo što je to deep web točno? Guglao sam i našao da je ono čemu možemo pristupati tražilicama je poznati dio interneta (4 %) i piše da je deep web nije indeksiran u preglednicima. Pa  sam išao dolje i vidio sam neke prizore mučenja ljudi ili tako nešto. Što je to? Hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Deep Web - Što je to?
EdicaMedia kaže...

Ovako već duže čitam svašta na forumu i čitam razne IT časopise. Na Yt-u sam našao video od korisinka Top 5 Unknowns-a "5 distrubing storyes from deep web" ili slično. Pa me je zanimalo što je to deep web točno? Guglao sam i našao da je ono čemu možemo pristupati tražilicama je poznati dio interneta (4 %) i piše da je deep web nije indeksiran u preglednicima. Pa  sam išao dolje i vidio sam neke prizore mučenja ljudi ili tako nešto. Što je to? Hvala 

Deep web je naziv za sve web stranice koje nisu vidljive na tražilicama. Znači ja napravim web stranicu za koju nitko ne zna (ni jedna tražilica) i čim istu ne možeš pronaći na tražilici, ona spada u deep web.

https://hr.wikipedia.org/wiki/Duboki_Web

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 15:45 (Marko :D).
14 godina
neaktivan
Tako je, evo ti primjer bezveze ću napisati neki link yu789765jsndmch765.rjt ako se dobro sjećam u tom obliku su linkovi takvih stranica, teže ih je tako pronaći tražilicama.
All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one. Do you understand?
11 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...
Tako je, evo ti primjer bezveze ću napisati neki link yu789765jsndmch765.rjt ako se dobro sjećam u tom obliku su linkovi takvih stranica, teže ih je tako pronaći tražilicama.

Da, onion takodjer :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice