DealExtreme pitanje zaključana tema

poruka: 6
|
čitano: 992
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
DealExtreme pitanje

Pozdrav!

Imam pitanje u vezi navedenog sajta, naime naričio bih preko njega jednu sitnicu (HDMI male to female kabal vrijednosti oko 4$) pa me zanima hoću li išta morati platiti carinu i dostavu, jer na sajtu piše da je besplatna dostava za Hrvatsku.

Toliko od mene ja vam se zahvaljujem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: DealExtreme pitanje
subi91 kaže...

Pozdrav!

Imam pitanje u vezi navedenog sajta, naime naričio bih preko njega jednu sitnicu (HDMI male to female kabal vrijednosti oko 4$) pa me zanima hoću li išta morati platiti carinu i dostavu, jer na sajtu piše da je besplatna dostava za Hrvatsku.

Toliko od mene ja vam se zahvaljujem :)

Nećeš platit ni carinu ni poštarinu no strpi se s naruđbom jer kinezi trenutno imaju novu godinu pa 14 dana ne rade pa paketi užasno kasne.

13 godina
DealExtreme pitanje

A hoće li mi to stići doma ili kako?

I koja kurirska služba to vrši?

Zahvaljujem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
DealExtreme pitanje

Zna li itko odgovor na posljednja 2 pitanja {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DealExtreme pitanje

dobit ćeš na kućnu adresu poštom,sve zavisi kada-zna stici u tjedan dva ali i mijesec dana-meni su nedavno stigle fatrola za mob,auto punjać i autodrzac te fatrola za tablet u roku tjedan i po!

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2260909
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
DealExtreme pitanje

Valjda sam ja onda nekakve kur***e sreće da uvijek imam problema sa njima.

Par puta mi se dogodilo da naručim nešto i to onda stoji po tjedan dana, kao skupljaju robu. Nakon toga treba 30-45 dana da to dođe do mene.

Najduži pending je bio od mjesec dana nakon čega sam im poslao ticket. Onda su se stvari pokrenule.

Zadnji put se paket zagubio i tražio sam ih da mi pošalju novi. Stigao je ali nakon 3 mjeseca od originalne narudžbe. Tad mi više nije ni trebao.

Dogodilo mi se da su neki paketi (sa ebay-a i DX-a) nakon dugo vremena (cca 40 dana) došli sa oznakom "Missent to Canada" i "Not for Bangladesh"...

Adresa i svi podaci su ispravno bili upisani. Nisam ih nikad mjenjao, a ostali paketi su došli tako da problem nije u krivim podacima.

Osobno sam odustao od DealExtrema, ali ako netko ima živaca čekati to što je naručio, samo naprijed.

Moj PC  
2 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice