Bux.to i AdBux zaključana tema

poruka: 15
|
čitano: 2.790
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bux.to i AdBux
pitanje

Tražim autoklikere za oba, a interesiraju me i savjeti kako brzo zaraditi hrpu para - s obzirom da su se neki hvalili da su zaradili 350$ za 4 dana, pa da vidimo šta sad imaju za reći.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bux.to i AdBux

Evo

"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bux.to i AdBux
autorov komentar

joooooooooooooooooooooooj

pa zar stvarno misliš da nisam provjerio što Mr.Google ima za reći prije nego sam pitao vas?!?!??!?!

alooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dddddddddddddd!!!!!!!!!!!!Belji se

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bux.to i AdBux

Ako si pogledao onda bi pronasao.

http://www.google.hr/search?q=bux.to+autoclicker&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

PRVI REZULTAT!!!

http://www.google.hr/search?q=adbux+autoclicker&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

DRUGI REZULTAT!!!

"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 19:55 (Moljac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bux.to i AdBux
autorov komentar

jeje, i skinuo sam ono što se dalo. pa daj ti skini ako možeš - i pokreni uz to!!!!!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bux.to i AdBux

Onda budi vrijedan i klikaj sam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bux.to i AdBux
autorov komentar

lol...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Bux.to i AdBux

he he, čekam evo vec godinu dana da mi bux.to isplati 60$.... lol

17 godina
neaktivan
Bux.to i AdBux

Kad ste svi redom naivcine i vjerujete u brzu zaradu.

Nema zarade bez znoja.

Naucite to napamet, napišite 10k miliona puta i prihvatite se posla.

Nema vam tko šta poklonit na netu.

Da se još ovakve teme otvaraju nije mi jasno.

Ali ko za inat ne u mom podforumu Plač

ZLOČESTI MOD NR.1
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

misim da neces docekat....:P

17 godina
neaktivan

A ne! Nisi u pravu... Bila je jednom i stranica od hrvatskog vlasnika, i na njoj jesam skinuo oko 1500kn! Al ziher! Oš proof?

17 godina
neaktivan

A brate mili ni ne čekam više...s tim glupostima sam prestao prije 5 mjeseci... hrpa lopova i prevaranata.

16 godina
neaktivan
Bux.to i AdBux
prihvaćeno rješenje

Ako si uporan i smiren, onda razmisli o čitanju ovog tutoriala. Nakon toga malo razmisli, pa se odluči. U tutorialu pogledaj za Bux.to.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar
xilC kaže...

A ne! Nisi u pravu... Bila je jednom i stranica od hrvatskog vlasnika, i na njoj jesam skinuo oko 1500kn! Al ziher! Oš proof?

daj me uputi plz. i daj proof kad ga već nudiš.
Random. kaže...

Ako si uporan i smiren, onda razmisli o čitanju ovog tutoriala. Nakon toga malo razmisli, pa se odluči. U tutorialu pogledaj za Bux.to.

pročitao sam. ah, pa meni nije hitna ne znam kak lova, al lijepo bi bilo kad bi mi nešto stiglo do mora.
17 godina
Bux.to i AdBux

kak vam se da s tim glupostima baviti? :D

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice