Da li postoji ta grupa, mislim da li BUG ima svoju grupu na Steamu? Ako da, kako joj glasi cijelo ime, a ako ne, smije li se osnovat grupa koja će ponosno nositi ime BUG? Pod uvjetom da BUG dopusti osnivanje te grupe, molio bih da se svi zainteresirani za članstvo u toj grupi jave u ovoj temi. Koliko vidim, ima vas dosta koji igrate CS, TF2 il ste jednostavno fanovi serijala HL.
Šta stvarno nema zainteresiranih?
Ja sam za...
...a evo i ja sam...
Znao sam da će se bar netko javiti, sad trebamo odobrenje BUGa za korištenje imena. Al, mislim da će se i to riješiti, ako nećemo mi forumaši, HR_The_Butcher je također veliki fan TF2(mislim da je). Sve u svemu, evo par slika za grupu, vi odlučite koja bi bila najbolja, il stavite još neke koje su po vama bolje, meni su ove sa Housom dobre :
EDIT : Evo 3 nas je, nek se još neko javi. Za nicka znam da igra TF2(ja isto), a šta ti igraš? Svi koji su se prijavili neka napišu i svoje ime na Steamu. Koristite opciju UREDI da ne bi zaspammali temu, jer se vidi kako se ljudi trgaju za tom idejom.
Kaj, samo smo nas troje zainteresirani????
pa ocito...imam ja frenda,ali ti on ne vjeruje u to,mislim klanove.Meni se najvise svidja 1.
EDIT:
Check this out:
+1 CSS i TF2
Lijepa je slika, al napišite svoja imena na Steamu. Probaj povećati sliku.
Pa kolko ja znam mora bit mala.mogu nam to bit avatari....
nemam još net na kompu koji mi je baza za tf2,bice uskoro...
^^ ovo je png-24, a to forumu ocito ne pase, pa je zato malo sjeb... ali ako neko oce mogu mu poslat psd ...
evo x ako neko oce sta pravit
sa kojom klasom španate?Ja mogu sa svima,osim sa heavyem..naj mi je scout...
sa kojom klasom španate?Ja mogu sa svima,osim sa heavyem..naj mi je scout...
Evo foruma(nadam se da se ovo ne krši sa pravilima bug foruma):

evo dečki, nije me bilo neko vrijeme na forumu...
registrirao sam se na ovom drugom forumu...
inače igram najviše sa medic-om i sniperom... zatim mi je zabavno igrati sa spy-em ;)
inače na steam-u sam reservoir dog, ili shell_vulgaris... ali mislim da je ovo prvo...
e koliko godina imate? ja 21...
Ja imam 15
evo dečki, nije me bilo neko vrijeme na forumu...
registrirao sam se na ovom drugom forumu...
inače igram najviše sa medic-om i sniperom... zatim mi je zabavno igrati sa spy-em ;)
inače na steam-u sam reservoir dog, ili shell_vulgaris... ali mislim da je ovo prvo...
e koliko godina imate? ja 21...
Ja sam za ali mislim da bi mi trebali alo pojasnit to steam itd!
Ja sam za ali mislim da bi mi trebali alo pojasnit to steam itd!
Da se pohvalim : grupa broji 45 članova, od kojih su 2 bugovca (iz redakcije) : HR_The_Buther i Zli Luđak
Cestitam. Drago mi je sto ti se ideja ostvarila.