BUG grupa na Steamu

poruka: 39
|
čitano: 12.081
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Da li postoji ta grupa, mislim da li BUG ima svoju grupu na Steamu? Ako da, kako joj glasi cijelo ime, a ako ne, smije li se osnovat grupa koja će ponosno nositi ime BUG?  Pod uvjetom da BUG dopusti osnivanje te grupe, molio bih da se svi zainteresirani za članstvo u toj grupi jave u ovoj temi. Koliko vidim, ima vas dosta koji igrate CS, TF2 il ste jednostavno fanovi serijala HL.

Ako ti nešto smrdi, promjeni čarape.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Šta stvarno nema zainteresiranih?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Ja sam za...

I will first use google,before asking stupid questions. I will first use google,before asking stupid questions. I will first use google,before asking stupid questions. I will first use google,before asking stupid questions. I will first use google,before asking stupid questions.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BUG grupa na Steamu

...a  evo i ja sam...

http://www.puma1400.deviantart.com Dennis Ritchie"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Znao sam da će se bar netko javiti, sad trebamo odobrenje BUGa za korištenje imena. Al, mislim da će se i to riješiti, ako nećemo mi forumaši, HR_The_Butcher je također veliki fan TF2(mislim da je). Sve u svemu, evo par slika za grupu, vi odlučite koja bi bila najbolja, il stavite još neke koje su po vama bolje, meni su ove sa Housom dobre :

EDIT : Evo 3 nas je, nek se još neko javi. Za nicka znam da igra TF2(ja isto), a šta ti igraš? Svi koji su se prijavili neka napišu i svoje ime na Steamu. Koristite opciju UREDI da ne bi zaspammali temu, jer se vidi kako se ljudi trgaju za tom idejom.

tf2 tf2
tf2_big tf2_big
crazy crazy
scout pyro scout pyro
house1 house1
house2 house2
house3 house3
house4 house4
house5 house5
house6 house6
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 15:18 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Kaj, samo smo nas troje zainteresirani????

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 9:48 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

pa ocito...imam ja frenda,ali ti on ne vjeruje u to,mislim klanove.Meni se najvise svidja 1.

EDIT:

Check this out:

I will first use google,before asking stupid questions. I will first use google,before asking stupid questions. I will first use google,before asking stupid questions. I will first use google,before asking stupid questions. I will first use google,before asking stupid questions.
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 11:46 (nick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

+1 CSS i TF2

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Lijepa je slika, al napišite svoja imena na Steamu. Probaj povećati sliku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Pa kolko ja znam mora bit mala.mogu nam to bit avatari....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: BUG grupa na Steamu
nick kaže...

tebi to može bit avatar, al mi trebamo veću sliku za to. Meni bi bilo dobro ovo : u pozadini capture point (ikona od TF2), a naprijed bejzbolska palica od scouta i lopata od soldiera koje su složene kao slovo X. Još bi dodal simbol BUGa u neki kut, a u sredinu Pyrovu masku. Meni bi to dobro izgledalo, a što se tiče tvoje slike, mogli bi ju staviti, smao ju povećaj, a ako hoćeš, može ti biti avatar. Kako ti je ime na Steamu, meni Horagio, to je osnovno.
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

nemam još net na kompu koji mi je baza za tf2,bice uskoro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
nick kaže...

tebi to može bit avatar, al mi trebamo veću sliku za to. Meni bi bilo dobro ovo : u pozadini capture point (ikona od TF2), a naprijed bejzbolska palica od scouta i lopata od soldiera koje su složene kao slovo X. Još bi dodal simbol BUGa u neki kut, a u sredinu Pyrovu masku. Meni bi to dobro izgledalo, a što se tiče tvoje slike, mogli bi ju staviti, smao ju povećaj, a ako hoćeš, može ti biti avatar. Kako ti je ime na Steamu, meni Horagio, to je osnovno.
  Ja sam probo tu tvoju ideju realizirat,ali sam živce izgubio...
16 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

evo x ako neko oce sta pravit

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 14:54 (w.germany).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

^^ ovo je png-24, a to forumu ocito ne pase, pa je zato malo sjeb... ali ako neko oce mogu mu poslat psd ...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
w.germany kaže...

evo x ako neko oce sta pravit

dobro je, al iza treba biti TF2 znak, a lopata i bejzbolska trebaju biti ko one iz TF2, bejzbolska srebrna, a lopata najobičnija. Možda ja probam, al ne vjerujem da će nešto ispast xD

P.S. još mi niko niej napisal svoej ime na Steamu
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

sa kojom klasom španate?Ja mogu sa svima,osim sa heavyem..naj mi je scout...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nick kaže...

sa kojom klasom španate?Ja mogu sa svima,osim sa heavyem..naj mi je scout...

scout+pyro,engineer+spy(ako je potrebno). A najbolji mi je... ne znam, ovisi o situaciji
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Evo foruma(nadam se da se ovo ne krši sa pravilima bug foruma):

bugfortressteam.forumotion.com

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 21:30 (nick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nick kaže...

Evo, ja sam se regal, sad me postavi za MODa Cool
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

evo dečki, nije me bilo neko vrijeme na forumu...

registrirao sam se na ovom drugom forumu...

inače igram najviše sa medic-om i sniperom... zatim mi je zabavno igrati sa spy-em ;)

inače na steam-u sam reservoir dog, ili shell_vulgaris... ali mislim da je ovo prvo...

e koliko godina imate? ja 21...

Μολὼν λαβέ! "Swift as the Wind, Silent as a Forest, Fierce as Fire and Immovable as a Mountain."
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2008 21:49 (reservoir dog).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Ja imam 15

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

evo dečki, nije me bilo neko vrijeme na forumu...

registrirao sam se na ovom drugom forumu...

inače igram najviše sa medic-om i sniperom... zatim mi je zabavno igrati sa spy-em ;)

inače na steam-u sam reservoir dog, ili shell_vulgaris... ali mislim da je ovo prvo...

e koliko godina imate? ja 21...

treba se tražit pod imenom shell_vulgaris. inače, imam 14 godina
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Grupa je napravljena, ona je public, znači samo se joinajte, evo link. Zove se BUG Group.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nick kaže...

Link ne radi -.-
MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
GW freak kaže...
nick kaže...

Link ne radi

Ah lol nasao sam dobar link i regao sam se.
MY ROFLWC GOEZ FLUSH FLUSH FLUSH THE B***H 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Ja sam za ali mislim da bi mi trebali alo pojasnit to steam itd!

posjetite moj blog,tek sam ga napravio...komentirajte,glasujte,pisite sta da stavljam,... http://technotaz.blog.hr
17 godina
neaktivan
skull kaže...

Ja sam za ali mislim da bi mi trebali alo pojasnit to steam itd!

Uključiš Steam i stisneš na gumb Community (gore lijevo, nalazi se između gumba Store i gumba My Games). Ispod tih gumbiju umjesto ovog http://steamcommunity.com/ (to ti je već napisano) samo upišeš ovo : http://steamcommunity.com/groups/buggroup. Nakon ovog postupka si došao do BUG Group. Sada klikni gumb Join (desno gore) i od onda si član naše grupe. Inače, ako trebaš neke odgovore u vezi TF2 postavi ih na ovaj forum .
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.8.2008 19:40 (Horagio).
17 godina
neaktivan
BUG grupa na Steamu

Da se pohvalim : grupa broji 45 članova, od kojih su 2 bugovca (iz redakcije) : HR_The_Buther i Zli Luđak

Deal with the facts and live with them.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Cestitam. Drago mi je sto ti se ideja ostvarila.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice