Brzina upload-a za stream

poruka: 7
|
čitano: 6.485
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

U zadnje vrijeme sam zainteresiran za streamnje ( twitch) pa me zanima kolika mi mora bit upload brzina da bi recimo streamo u 720p ako netko mozda zna ? 

Sada imam 5/0.5 brzinu znaci 0.5 upload i gledam da iskon nudi 50/10 mada sumnjam da je stvarno 10 brzina uploada, ako netko mozda zna nesto o tome bio bi zahvalan na pomoci.

Inaci gledo sam da neki streamaju i sa 1 upload a neki kazu da mora bit oko 5-6.

Hvala :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Brzina upload-a za stream
COD009 kaže...

U zadnje vrijeme sam zainteresiran za streamnje ( twitch) pa me zanima kolika mi mora bit upload brzina da bi recimo streamo u 720p ako netko mozda zna ? 

Sada imam 5/0.5 brzinu znaci 0.5 upload i gledam da iskon nudi 50/10 mada sumnjam da je stvarno 10 brzina uploada, ako netko mozda zna nesto o tome bio bi zahvalan na pomoci.

Inaci gledo sam da neki streamaju i sa 1 upload a neki kazu da mora bit oko 5-6.

Hvala :)

Za 720p upload ti treba bit 3+, 5Mbps preporuceno da ostavis buffer za igre jer nije dobro koristit vise od 70% bandwitha zbog lag-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2015 1:25 (Hacknwack).
13 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru,a jel znas mozda jel moguce da iskon stvarno nudi 10 upload? Sad sam gledo da je moguce streamat tako sa 0.5-0.8 brzinom ali skoro pa neisplativo prelosa kvaliteta

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Da Iskon ima 50/10 u ponudi, sad trebas vidit sta je tebi, tj. na tvojoj lokaciji dostupno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa mislim da bi mi to trebalo bit dostupno posto zivim 5 minuta od glavnog trga,hvala na informacijama :)

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pitanje, jel je ovo dovoljno za stremanje?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Evo brzine
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice