Blog dizajn

poruka: 8
|
čitano: 2.707
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Blog dizajn

Evo upravo radim blog kao dodatni zadatak za maturalni rad pa me zanima da li itko zna gdje mogu naci neki hajdukov dizajn za blog jel o tome pisem a i prvenstveno mi treba za opis u radnji bloga (dodatne recenice ) , pa ako neko zna pls nek kaze :D?

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
17 godina
Blog dizajn

Hajdukov dizajn da je gotov tesko... bar ti je to lako napravit... crvena plava... grb imas na images.google.com

tekstove mozes posudit (bar se o hajduku moze svasta napisat)

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Blog dizajn

Upiši blog dizajn i sigurno će ti neke dizajnere sa blog.hr-a izbacit. Ima stvarno dobrih a i sigurno će se naći neki Hajdukov.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blog dizajn

pa šta će ti hajdukov kad je dinamo prvi... hahahaha :D Šalim se.. :D

a googlaj.. ili ti ili netko drugi. kako god okreneš, google zna odgovor.

Ili još jedna opcija, plati nekome da ti to napravi..

"The Boss"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Blog dizajn

Ma sam neznam radit dizajn, a gotove nemrem nac naso sam 1 al nije nes valjo pa ak neko zna....

"As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley!"

0 0 hvala 0
16 godina
Blog dizajn

E jel ko zna kako da obrnem redoslijed postova znaci da mi 1. zapravo bude zadnji a zadnji prvi

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Blog dizajn
lucky_look kaže...

E jel ko zna kako da obrnem redoslijed postova znaci da mi 1. zapravo bude zadnji a zadnji prvi

nikak

složi izbornik sa strane ili najjednostavnije piši sve u jedan ili 2 posta koja nadopunjuješ

Sk8er Boi
14 godina
Blog dizajn

order by idilinestoslicno desc??

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice